yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SungKyunkwan Scandal / 성균관 스캔들 (2010)
Allah razi olsun ablam. Bende indir anam indir birsey beceremedim burdan tüm bölümleri indiriyorum sükür. Allahrazi
(12-10-2010, Saat: 3:51)ßadqiirL_o5 yazdı: Tesekkür ederim Esra abla.Sen ve Hilal abla sayesinde yarinda insallah 12. bölüme kadar izleyecegim.Opucuk
Nereye baksam S.Scandal 4'lüsünü görüyorum artik.Hu~ Biggrin

12. bölüm? Biz hâlâ 9. bölüme gelemedik. Sag olsun (!) goess withs2'ye engel oldu, ayda yilda bir bölüm çeviriyor, vikii'ye kalmak zounda kaldik, vikii çevirilerini görüp de baska berbat dedigim bütün çevirilerden özür dilemek durumunda kaldim. Ben ömrümde altyazi süresi altyazi çevirisi bu kadar berbat olan bir sey görmedim. Ben de bir ayda düzenlerim herhalde 9. bölümü. :faint:
Çok tesekkürler. Harika bir dizi. Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Harika bir dizi Hilal ablacim çok sagol. Biggrin

Bu dizinin güzel oldugunu pek çok kisiden duydum, elimdeki diziler bitince hemen izlemeyi düsünüyorum, emeginize saglik arkadaslar. Onay
Allah sizden razi olsun. Biggrin Internette izlemek için 2 saat dolmasini bekliyordum. Ofkeli Bu yeni dizim olucak. Verdiginiz tüm bölümleri indirecegim. Biggrin
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Sonunda indirmek için bu sayfaya geldim bir de ne göreyim son 8 bölümün linki eksik Biggrin Ben de aradim buldum ekledim. Insallah sinavlardan sonra baslayacagim (simdiden depo yapayim dedim) bakalim güzel bir dizi olacaga benziyor Biggrin

Son 8 bölümün 450p HAN megaupload linkleri eklenmistir ^^

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi