yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magic / 매직 (2004)
Magic / 매직

[Resim: magic26.jpg]

Adı: 매직 / Mejik / Magic
Bölüm sayısı: 16
Yayın kanalı: SBS
Yayın Tarihleri: 28 Ağustos 2004 ile 17 Ekim 2004

Oyuncular

Kang Dong Won - Cha Kang-jae
Kim Hyo-jin - Yoon Dan-young
Yang Jin Woo - Lee Sun-mo
Uhm Ji Won - Ha Yun-jin
Im Ju Hwan
Maya - Hong Mi Rae (Lee Sun Mo'nun arkadaşı)
Jung So Young

Konu

Kang-jae işsiz, gangster bir baba tarafından büyütülmüştür. Rastlantı eseri Lee Dae-hae ve oğlu Sun-mo ile tanışan Kang-jae, onu büyüten babasından çok bu adama yakınlık duyar. Dae-hae ve Sun-mo’nun yanında sihirbazlığın inceliklerini öğrenir. Böylece baba sevgisinin tadına varır. Diğer yanda Sun-mo’nun babası ile alakası sihirden başka bir şey ile ilgili değildir. Artı Dan-young adındaki kıza gönlünü kaptırmış bu delikanlı için, sevdiği kızın Kang-jae’ye aşık olması onun feci şekilde kalbini kırmıştır. Dan-young’un üvey kız kardeşi de Kang-jae’ye bazı duygular beslemektedir. Kang-jae hedefleri uğrunda ilerleyebilmek için Dan-young’un aşkını reddedip onun üvey kız kardeşi ile evlenmeye karar verir.

[Resim: magic1e.jpg]

English

Title: 매직 / Mejik
Also known as: Magic
Episodes: 16
Broadcast network: SBS
Broadcast period: 2004-Aug-28 to 2004-Oct-17
Air time: Saturday & Sunday 9:45 PM

Synopsis

Kang-jae grew up under a jobless, gangster father. When Kang-jae accidentally meets Lee Dae-hae (Suh In-sok) and his son Sun-mo, he feels more attached to Dae-hae than to his own father. Through Dae-hae and Sun-mo, Kang-jae learns the basics of magic as well as what fatherly love really means. Sun-mo, on the other hand, has a love-hate relationship with his father, who only cares about magic and nothing else. Meanwhile, Sun-mo is heartbroken by Dan-young, who falls in love with Kang-jae. Before that Dan-young was living with Sun-mo, mistakenly thinking that he is her long-lost brother before she was adopted. Yun-jin, Dan-young?s stepsister, instantly falls in love with Kang-jae and Kang-jae decides to marry her, not for love but for the sake of fulfilling his own ambitions at the price of spurning Dan-young.

Cast

Kang Dong Won - Cha Kang-jae
Kim Hyo-jin - Yoon Dan-young
Yang Jin Woo - Lee Sun-mo
Uhm Ji Won - Ha Yun-jin
Im Ju Hwan
Maya - Hong Mi Rae (Lee Sun Mo's friend)
Jung So Young

Source
[Resim: cast1u.jpg]
Paylasim için tesekkürler.
Sevginin gücü gerçektende bir büyü gibi... Biggrin Tanitim için tesekkürler. Smile
Tanitim için tesekkürler. joo yoon'un dediklerine katiliyorum, sevginin gücü zaten büyünün ta kendisidir... Onay
Bu sihirbaz Dong Won mu? Kalp
Tesekkürler tanitim için.
Izlemek isterdim. Tanitim için tesekkürler.
Kim Hyun Joong 
Lee Min Ho & Le Jun Ki & Jang Geun Suk & Kim Jeong Hoon ve diğerleri
[Resim: magic271.jpg]

[Resim: magic291.jpg]

[Resim: magic301.jpg]

[Resim: magic281.jpg]
[Resim: magic24.jpg]
[Resim: magic22.jpg]

[Resim: magic20.jpg]

[Resim: magicwallie3.jpg]

[Resim: magicwallie2.jpg]

[Resim: magicwallie1.jpg]