yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lovers / 연인 (2006)
Arkadaslar Lovers dizisinin müziklerinden 4 tane buldum.

http://www.imeem.com/unisim/playlist/JqO...-playlist/

Sitesinden dinleyebilirsiniz....
LeE MiN hO
Paylasim için tesekkürler. Smile

Geri Döndüm

Izlemek istedigim dizilerden.Paylasim için tesekkürler. Smile
adriyass501
[Resim: tumblr_nkiy9h2g7d1u0aiq2o3_250.gif]
L O V E I S Y O U
Lovers gerçekten çok güzel bir diziydi agliyordum, gülüyordum arada sirada hopluyordum uçan adamlar bile vardi =) Onay BiggrinBiggrin Dizinin müzikleri çok hosuma gitti, dizinin müzigi ne kadar güzel olursa dizide o kadar heyecanli oluyor Biggrin Lee Seo-Jin Yi San'dan sonra bu dizide gözüme bir baska gözüktü kesinlikle daha yakisikli gözüküyordu =)=) Yi San'da sakal biraktilar gözüme çirkin gözükmeye basladi napabilim =)=)Biggrin Yinede seviyorum =) Yakisikliligini birakip dizideki oyunculuguna bakarsak ühühhüü malasef ki oynamaktan çok manken gibi duruyordu.Beni çok üzdü, Yi San'daki potansiyelin tam aksi gibiydi Ban:img-cray::img-cray: Neyse basarilarinin devamini dilerim. Ne olursa olsun çok begendigim bir diziydi. AlkisAlkis
Aşktan korkmak, yaşamdan korkmak demektir ve yaşamdan korkanlar şimdiden üç kez ölmüşlerdir. (Bertnard Russel)

İmzanız 400x103 boyutlarından büyük olduğu için silinmiştir.
Diziyi bugün bitirdim. Diziyi izleme sebebim tabii ki Lee Seo Jin'di Smile Iyiki izlemisim bütün bölümler çok iyiydi sikici bir bölüm yoktu Alkis. Ama nedense son bölüm beni pek tatmin etmedi son ana kadar gicik oldum Ban Su senaristleri biraz daha pozitif olmaya çagiriyorum içim karardi yahu!! Ofkeli Bu arada ben de müziklerini ariyorum ama bulamiyorum, insallah bulurum :muzikgurubu:
Saraydaki Mücevher

Queen Seon Duk Fan Club

!●~•YiSan Fan Club / YiSan Sevenler Fan Kulübü
Lovers (연인) OST / Dizi müzikleri için tiklayiniz.
Arkadaslar bu dizinin yayinlanmasini TRT den istesek güzele benziyor merak ettim.
(18-06-2010, Saat: 15:44)Menekse06 yazdı: [Resim: lover271.jpg]

[Resim: lover272.jpg]

[Resim: lover277.jpg]

[Resim: lover278.jpg]

[Resim: lover279.jpg]
SS501 ~ KİM HYUN JOONG
(18-06-2010, Saat: 15:27)Menekse06 yazdı: [Resim: lover230.jpg]

[Resim: lover231.jpg]

[Resim: lover232.jpg]

[Resim: lover233.jpg]

[Resim: lover234.jpg]
SS501 ~ KİM HYUN JOONG