yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Let's Go to School (Sang-doo!) / 상두야, 학교가자! (2003)
Bu diziyi izlemeyi düsünüyorum çünkü çok sevdigim 3 oyuncu var; 1.si Bi Rain, 2. Lee Dong Gun, kendisini ilk Big Bang grubunun Last Farewell klibinde görmüstüm ve çok begenmistim oyunculugu gerçekten çok basarili. 3.sü ise Hello My Teacher'dan da tanidigimiz Gong Hyo Jin var, o yüzden izleyecegim diziler arasinda.
(01-09-2009, Saat: 20:16)baby v.o.x.-eun yazdı: Bilgiler için tesekkürler fatmaelif. Opucuk Alkis
Bu diziyi nereden izleyebilirim peki?

Ilk sayfaya link eklendi. Onay
ama buraya tiklayarak da seyretme yerini açabilirsin. Onay

Gerçi, banlanmissin ama...

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Çok güzel bir diziydi gerçi hala gözlerim ve basim çok kötü zokluyor ama olsun. (Aglamaktan özellikle de son bölümde). Bir sonraki sahneyi hiçbir sekilde tahmin edemedigim ender dizilerden biriydi.
╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.¸.SUPER JUNIOR
Tesekkürler.
Bugün ilk iki bölümünü izledim. Rain'in oyunculugu da dahil olmak üzere dizi çok güzel...

let it be...
Çok begendigim, izlemeye doyamadigim bir dizi. Rain'in oyunculugu harika. Kalp
Herkesin izlemesini tavisye ettigim bir yapit. Opucuk Konu ve paylasimlariniz için tesekkürler. Onay

в2ѕт & втσв & м4м ♥ cυвє ƒαмιℓу ♥

Instagram & Facebook

Ay bu dizi beni zamaninda öldürmüstü. Biggrin
Bi Rain'e bitmistim. Kalp
Dizi çok yavas ilerliyordu. Biz sonunu iple çekiyorduk. Lee Dong Geun evlenecek mi evlenmeyecek mi hep merak içerisindeydik. Biggrin
Lee Dong Geun'un Bi'yi taklit etmesine çok gülüyorduk. Sonunda Bo Ri'nin kizi olmadigini ögrendik. Çok üzüldük. Eun Hwan annesinin öz olmadigini biliyorduk. Ama yinede çok üzüldük. Sonunda 15. bölümün son 10 dk'sini izleyemedik. Ve baktik ki Rain hapishanede çok üzüldük. Sonra yillar geçti aradan... Bizimkilerin çocugu olmus. Lee Dong Geun tekrar Kore'ye dönmüs. Tabi çok havali bir sekilde. Abaza
Ve dizi bitti. Biggrin
Bunlari neden anlattim bilmiyorum ama bu diziyi sevmistim. Tavsiye ederim. Smile

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Eski bir dizi oldugu belli ama herkes çok güzel seyler yazmis... Ben de izlemeyi düsünüyorum. Smile
I AM SORRY,I LOVE YOU
Stars falling from the sky,My girl,Irıs,Coffe Prince,My Girlfriend is a Gumiho,Family's Honor
Konusunu begendim izlemeyi düsünüyorum. Onay
Izledigim bir dizi çok güzeldi izlenmeye deger bence. :d (Sonu biraz degisikti neyse. :d )
Tesekkürler paylasim için. Diziyi daha izlemedim ama izlemeyi düsünüyorum. Konusu ilgi çekici. Biggrin
My Precious :
'' Ham Eun Jung'' ''Kim Jong Hyun'' <3<3
[Resim: bling2.png]
Hoi Hoi !! ^_-

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi