yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Legend/태왕사신기 (2007)
[Resim: downloadphpgrpidlnm1fldid5irjdataid34924...e7dvx0.jpg]

[Resim: downloadphpgrpidlnm1fldid5irjdataid34924...e7dvo8.jpg]

[Resim: downloadphpgrpidlnm1fldid5irjdataid34924...e7dng8.jpg]

[Resim: downloadphpgrpidlnm1fldid5irjdataid34924...e7dtd4.jpg]

[Resim: downloadphpgrpidlnm1fldid5irjdataid34924...e7dte0.jpg]

[Resim: downloadphpgrpidlnm1fldid5irjdataid34924...7dtfd6.jpg]

[Resim: downloadphpgrpidlnm1fldid5irjdataid34926...7dtqe1.jpg]

[Resim: downloadphpgrpidlnm1fldid5irjdataid34926...7dtfo5.jpg]

[Resim: 1a0100077222006820xf8qo9.jpg]
(Kimnyung Yilan magarasi)

[Resim: dscf154928397029ly0.jpg]

[Resim: downloadphpgrpid16hvbfldid7ckudataid2274...7dtyf1.jpg]

[Resim: downloadphpgrpid16hvbfldid7ckudataid2274...7dtan5.jpg]

[Resim: dscf154328220129ml4.jpg]

[Resim: downloadphpgrpid16hvbfldid7ckudataid2274...7dtmx6.jpg]

[Resim: downloadphpgrpid16hvbfldid7ckudataid2274...7dtal2.jpg]
xnecmix yazdı:

Burada çay mi toplaniyor ? Resimler harika Necmi . Sagol . Gerçekten adi gibi efsane bir diziye benziyor . Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Necmi tesekkürler konu için. MBC nin bu dizi için 2 yildir çalistigini duymustum. Hatta bu diziye o kadar büyük bütçe ayrilmis ki 1 ay daha sabredemediler ve kendilerinden önce ayni gün ve saatte yayinlanmakta olan en sevdigim diziyi kisaltma yoluna gittiler (Bae yi bu yüzden affetmiyorum !) Ama dizinin ost sini canim oppalarim DBSK söyledigi ve oyuncu kadrosunda da 1 nolu aktristim Da Hae oynadigi için bir ara bakacagim kesinlikle. Umarim Bae kendini affettirirsin. Sad
DAE-Haeshin yazdı:Necmi tesekkürler konu için. MBC nin bu dizi için 2 yildir çalistigini duymustum. Hatta bu diziye o kadar büyük bütçe ayrilmis ki 1 ay daha sabredemediler ve kendilerinden önce ayni gün ve saatte yayinlanmakta olan en sevdigim diziyi kisaltma yoluna gittiler (Bae yi bu yüzden affetmiyorum !) Ama dizinin ost sini canim oppalarim DBSK söyledigi ve oyuncu kadrosunda da 1 nolu aktristim Da Hae oynadigi için bir ara bakacagim kesinlikle. Umarim Bae kendini affettirirsin. Sad

Buradaki oyunculuguna da bakilirsa affettirir gibi Kübra. Biggrin
Hakkınızı helal edin. ~
Legend in Jeju

[Resim: lck2np9.jpg]

[Resim: downloadphpgrpid16hvbflad4.jpg]
DAE-Haeshin yazdı:Necmi tesekkürler konu için. MBC nin bu dizi için 2 yildir çalistigini duymustum. Hatta bu diziye o kadar büyük bütçe ayrilmis ki 1 ay daha sabredemediler ve kendilerinden önce ayni gün ve saatte yayinlanmakta olan en sevdigim diziyi kisaltma yoluna gittiler (Bae yi bu yüzden affetmiyorum !) Ama dizinin ost sini canim oppalarim DBSK söyledigi ve oyuncu kadrosunda da 1 nolu aktristim Da Hae oynadigi için bir ara bakacagim kesinlikle. Umarim Bae kendini affettirirsin. Sad

Verdigin bilgiler için tesekkürler. Bae bu dizi ile çok büyük bir çikis yapaak bence.
xnecmix yazdı:Verdigin bilgiler için tesekkürler. Bae bu dizi ile çok büyük bir çikis yapacak bence.

Umarim yaparlar ki zaten öyle görünüyor.
Oyuncu kadrosu çok iyi çünkü.
Hakkınızı helal edin. ~
Bu dizi ''Lobbyist'' ile reytingde yarisacak bir dizi olarak gösteriliyor tüm Kore sitelerinde.
Evet Hilal ben de rastladim ona. Çok kötü kapisma olacak. Biggrin

''ewt'' degil ''evet''!Türkçe'ye dikkat edelim!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi