(11-09-2011, Saat: 17:06)*mygirl* yazdı: Bu kizi sevmiyorum ya çok yapmacik bir yüzü var. Daha önce estetik yaptirdi mi bilmem ama estetikli gibi duruyor. Çok zayif oldugu içinde kisacik seyler hiç yakismiyor. Yeni dizisine bakmayi düsünüyorum ama belkide bakmam belli olmaz.
Fotograflar için sagol emegine saglik ablam. 
daha önce estetik yaptırdığını sanmam sonuçta boks şampiyonluğu var ve boks yaptığı videolara bakınca yüzü şimdiki ile aynı düşünecek olursak estetikli bir yüzü darbelerden korumak gerek ve boks buna hiç uygun değil ve bence oynadığı dizilerdeki rolleri yüzünden sevilmiyor halbuki röportaj, boks ve diğer kamera arkası vs videolarında falan oldukça çekingen ve sevimli bi tavrı var yada wild romance izlemenin verdiği bi etkide olabilir

dizide çok tatlıydı kendime benzettim tabi dizideki giyim tarzınıda unutmamak gerek

2. başrol kötü kız yerine başrol sevimli kız olması daha çok yakışır bu arada sanada çıkışıyo gibi hissettim öyle düşünmeyesin

ben yorumumu yaptım zevkler ve renkler tartışılmaz ;)
İmza İmza Dediğin Nedir ki Gülüm Ben Seni İmzasız da Severim. ???
Bir İnsan Bilmiyorsa Ne İstediğini, Hem Karşısındakini Ziyan Eder, Hem Kendini. Dibini Görmediğin Suya Dalmadığın Gibi,
Emin Olmadığın
SEVGİYE, TESLİM ETME KENDİNİ.!