yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Myung-bak / 이명박
Lee Myung-bak / 이명박

Doğum Tarihi: 19 Aralık 1941
Doğum Yeri: Hirano, Osaka, Japonya
Politik partisi: GNP

Güney Kore'nin 2007 yılında yapılan seçimlerde oyların %48.7'si ile rekor kırarak başkanlık koltuğuna oturmuştur. Ayrıca bu başarısıyla ülke tarihinde hem en yüksek oyu toplayan, hem iş aleminden seçilen ilk devlet başkanı olma unvanına sahip olmuştur. Kendisi önceden Seoul'un belediye başkanı olmakla birlikte Hyundai Şirketi'nin de başkanlarından biriydi.

English

Lee Myung-bak

Date of Birth: 19 December 1941
Place of Birth: Hirano, Osaka, Japan
Political party: GNP

Lee Myung-bak (born 19 December 1941 in Osaka, Japan) is the President of South Korea. Prior to his presidency, he was the CEO of Hyundai Engineering and Construction, and the mayor of Seoul.

[Resim: 25g1Q.jpg]
[Resim: v82lyR.jpg]

[Resim: YWLa8l.jpg]

[Resim: m7yaN1.jpg]
Tanitim için tesekkürler Asli.
Paylasim için tesekkürler Asli...
Tanitim için tesekkürler AsliSmile
Bilgi için tesekkürler, fakat sunu da eklemek isterim, Korelilerin çok büyük bir çogunlugu Myung Bak dan nefret ediyor. Öyle ki sadece adamin yaptigi islere, verdigi kararlara degil, adamin tipine bile laf ediyorlar :P
この胸は夢を描いてくよ...
Tanitim için tesekkürler
Aranel yazdı:Bilgi için tesekkürler, fakat sunu da eklemek isterim, Korelilerin çok büyük bir çogunlugu Myung Bak dan nefret ediyor. Öyle ki sadece adamin yaptigi islere, verdigi kararlara degil, adamin tipine bile laf ediyorlar :P

Aa çok ilginç
Madem laf ediyorlar neden basa geçirmisler çok merak ettimBiggrin
Bilgiler için tesekkürler Smile
Bilgiler için tesekkürler Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi