yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lee Do Hyeong (Kim Gab Soo 김갑수)
princess of darkness yazdı:[Resim: yeom185nz3.jpg]

[Resim: yeom107wp4.jpg]

Son resimde ne kadar içten sarilmis...

Oglu gibi seviyordu yeom'u...
bay lee bana hep uzay yolu dizisindeki mistir sipagi hatirlatti bütün o 30 küsür bölüm boyunca:icon_cool::icon_cool::icon_cool::icon_surprised:kalkis takimlari hazirmi daeçi?deyisi hala kulaklarimda:icon_whistling::icon_whistling:ayrica eski basbakana verdigi denizler kimsenin mali degil ben hakkima düseni aliyorum demesi zaten koparmisdi beni ozaman anladim derin bir insan bay lee:icon_shadeicon_s::icon_shadeicon_s:ölmeden önce jbgya yaptigi ahlaksiz teklif unutulmaz zaten:img-angel:
baba ogul pek sekerlerdi ya ah ah......
Lee Do Hyung karakteri ile Yeum Yang arasindaki iliski bana baba oguldan öte Sith Master - Appreantice'i arasindaki iliskiyi animsatiyor.En bastan bir kere kari-kiz saplantisi yok adamda ki bu yönüne hasta oldum ben : Sonuçta Bay Lee karanlik tarafi ve ölümü çok iyi taniyor , bu denli teslimiyet duygusu serinin sonlarina dek Jang Bogo'da bile olusmamisti , ayrica bir kere bile olsa ölüm tehlikesi sirasinda aman dileyip canini kurtarmaya çalismadi.Chundura'nin esir aldigi kizlari askerlere satacagini ögrenince "geçmiste hiçbirseyim yoktu.Bir seyyar satici bile olamadigim günler oldu.Kimi zaman yerdeki yemek parçalarini toplayip açliktan ölmekten kurtuldum ama hiçbir zaman kadinlarin sirtlarindan para kazanmayi aklima getirmedim hain!" diyerek tokat çaktigi sahne bende ölümsüzlesmistir.Hani "Lawful Evil" kavrami var ya , evrensel bazi ahlak ilkeleri vardir , bu adam onlarin bazilarina sessiz bir saygi gösterir ama disaridaki insanlar onu "kötü" olarak tanimlar.Iste böyle bir karakterdi.Dizinin sonlarinda Dai-Chi'den çok Yeum Yang'a güvenmesi rüzgarin bir anda tersine dönmesine neden oldu , Yeum Yang da bu hatasinin her zaman farkinda oldu.Zaten yardimcisini da (adini hep unutuyorum) geçmiste Bya Lee kendisini nasil yetistirdiyse aynen yetistirmesi bunun kaniti : Ikisinde de sadakat kavramini da asan sessiz ve mutlak bir itaat var olusan.

Bay Lee kimi önemsiz konularda Yeum Yang ile olusan fikir ayriliklarini biliyordu , bunun onu yenilgiye sürükleyecegini de.Zaten Bay Lee öldükten sonra Yeum Yang en çok bundan dolayi aci çekti , "Içindeki firtinalari dindirmelisin yoksa onlar seni yokedecek" demisti sanirim Bay Lee , Yeum Yang bunu çok geç anladi maalesef.

Bana sorulsaydi Bay Lee'nin son bölüme dek sag kalmasini isterdim.
Akuma_Blade sana kesinlikle katiliyorum...Bu forumdaki tek Bay Lee fanatiginin bn oldugunu saniyordum Biggrin Ölümüne üzülen tek kiside bndim zaten..:icon_whistling: ama bu dedigin gibi onun sogukkanli kisiligine hayranligimdan  kaynaklaniyor Ister katil olsun, ister korsan o filozof bir insandi ve belli etmese de Yeum u hep oglu gibi sevip korumustu Happy0064

Bn bunu sadece Lee Do Hyung a ait bir özellik sanirken Time of Dog & Wolf u izlemeye basladiktan sonra  Kim Kap Soo nun benzer rolün modernlesmis seklini yine devam ettirdigini gördüm..Sanirim ciddi durusunun arkasinda gençlere yol göstermek onun kaninda var Biggrin Geri planda önceligi onlara veriyormus gibi görünse de oyunculugunda öyle bir isik var ki basrol oyuncusunu unutup (Junki yi bile Biggrin) onun karizmasina kapiliyorsunuz..Dizide  Amerikan CIA ya da FBI benzeri bir kurulusun baskanini oynuyor ...Ve emri altindaki ajanlardan biriyle iliskisi de ayni Yeum Yang la deniz kenarindaki baba-ogul konusmalarini animsatiyor....O görevde bir insandan beklenen ciddiyeti fazlasiyla verirken (Sadece 1 kere kendi basina hareket ettigi için acimadan birini isten kovmustu) diger yandan da ayni insani olgunlastirmak için pesini birakmiyor, onunla bir baba gibi konusuyor :img-angel_not:Ona olan hayranligim daha da artti Muhtesem bir oyuncu...ayrica sakal-biyik gittikten sonra bile insanlari etkilemek için ekstra hiç bir seye ihtiyaci yok !!!!
Bay Lee severlere....

[Resim: 009004246lei9.jpg]

[Resim: 009002358lui4.jpg]

[Resim: 009002433lfq3.jpg]

[Resim: 009002572lzp4.jpg]

[Resim: 009004059lcf5.jpg]

Denizler İmparatoru
Sagol Sibelim fotolar için BiggrinBiggrin 5 sene önceki haliyle simdiki arasinda gerçekten fark var ..yaslanmis yaw Sad Simdiki dizide halini görseniz neyse bn bir ara merak eden için eklerim Smile
ASlinda Bay Lee çok sesiz sakin bir adamdi...Keske yola gelseydi..Yeum'u da yola getirseydi...Onu oglu gibi seviyordu...

Denizler İmparatoru
Su testisi su yolunda kirilir.Yeumda su yolunda kirildi yönetmen biraz duygusal davranmis alone arkadasiizin elindeki bilgilere göre kendini asmis(yeum) bi de kendini jang bogo ile kiyasliyor komutan dedigin kisilerin karakterini bilir kim yang tam bi bas belalsi onun kim oldugunu karakterini bilmeliydi tabi kisilkli biri olmadigi için(youm) efendisinin yolunu seçti sen kim jang bogo ile yarismak kim heeh
DAE-Haeshin yazdı:Akuma_Blade sana kesinlikle katiliyorum...Bu forumdaki tek Bay Lee fanatiginin bn oldugunu saniyordum Biggrin Ölümüne üzülen tek kiside bndim zaten..:icon_whistling: ama bu dedigin gibi onun sogukkanli kisiligine hayranligimdan  kaynaklaniyor Ister katil olsun, ister korsan o filozof bir insandi ve belli etmese de Yeum u hep oglu gibi sevip korumustu Happy0064

Bn bunu sadece Lee Do Hyung a ait bir özellik sanirken Time of Dog & Wolf u izlemeye basladiktan sonra  Kim Kap Soo nun benzer rolün modernlesmis seklini yine devam ettirdigini gördüm..Sanirim ciddi durusunun arkasinda gençlere yol göstermek onun kaninda var Biggrin Geri planda önceligi onlara veriyormus gibi görünse de oyunculugunda öyle bir isik var ki basrol oyuncusunu unutup (Junki yi bile Biggrin) onun karizmasina kapiliyorsunuz..Dizide  Amerikan CIA ya da FBI benzeri bir kurulusun baskanini oynuyor ...Ve emri altindaki ajanlardan biriyle iliskisi de ayni Yeum Yang la deniz kenarindaki baba-ogul konusmalarini animsatiyor....O görevde bir insandan beklenen ciddiyeti fazlasiyla verirken (Sadece 1 kere kendi basina hareket ettigi için acimadan birini isten kovmustu) diger yandan da ayni insani olgunlastirmak için pesini birakmiyor, onunla bir baba gibi konusuyor :img-angel_not:Ona olan hayranligim daha da artti Muhtesem bir oyuncu...ayrica sakal-biyik gittikten sonra bile insanlari etkilemek için ekstra hiç bir seye ihtiyaci yok !!!!

bay lee için hiç böyle düsünmemistim düsüncelerini bizlerle paylastigin için tesekkürler
Gerçekten flozof bir adam oldugu dogru.Zeki bir adam ama ölmeyi hakediyor...

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi