yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kyung Hee University 경희대학교
(18-10-2007, Saat: 20:41)Dae JaNG GeuM yazdı: yungHee Üniversitesi Tekvando bölümü dünyadaki en eski bölümlerden
biridir. Bölüm 4 yillik bir lisans programindan olusur. Ögrenciler 4. derece
siyah kusak ve Hakemlik sertifikasiyla mezun olurlar. Akademide, Ocak ayindan Hazirana kadar haftalik 30~35 ders saat, baslangiç seviyesinden uzmanlik seviyesine kadar olan tüm ögrencilere egitim programi uygulanir.Okul harcina teçhizat, yerlesim, yemek ve gezilerde dahildir.

Uluslararasi Tekvando akademisinin hedefi ögrencileri ve uzmanlari Tekvando dalinin her alaninda yetistirmek, tekvando felsefesini ve bilincini yayginlastirmaktir. Kyun Hee Üniversitesi Tekvando alaninda Her zaman bir öncü olmustur. Uluslararasi standardi yükseltmekte Liderlik rolünü üstlenmistir.1960 dan beri basarili bir Terkvando takimina sahip olan KyungHee Üniversitesi, 1983 de Korenin full-time Tekvando bölümünü açmistir. O zamandan beri basari üstüne basari kazanmistir. Üniversitenin basarilarini gözden geçirirsek KyungHee mezunlari 120 uluslararasi sampiyomluga katilmis 77 altin, 16 gümüs ve 15 bronz madalya almistir.

bendende biraz bilgi...

Ne güzel ya benim erkek kardesiminde taekwondo da türkiye 3. lügü ve bronz madalyasi var sayah kusak 2. pumda (yasi küçük oldugu için pum yoksa dan olacak) babam zamaninda benide yazdiracakti ama dershane falan gitmedim aceba uluslar arasi sampiyona gibi müsabakalar düzenliyorlar mi ?
eger öyle birsey olursa çok süper olur hemen yazilirim taekwondoya Smile
Bu arada üniversite çok güzelmis Beyaz saraydan daha güzel bir görüntüsü var Biggrin
(19-11-2007, Saat: 17:50)hube83 yazdı: kusura bakma alcakgonulluluk yapamiycam bu konuda^^
baya bi iyi¤»¤»

s.a. abi
ben ya belarusta yada korede dil egitimi almak istiyorum 1 yillik.
yalniz tam karar veremedim.
bu yil isletme fakültesinden mezun olucam.askerligi yapicam hemen.daha sonra dil egitimi almak istiyorum.
belarusta saglam bi danismanlik firmasi buldum 1 yillik egitim hersey dahil
2900 $

yalniz kore hakkinda hiç birsey bilmiyorum.
hangi okul iyi olur. korece 1 yilda ögrenilir mi.korece ogrenmenin faydasi bitirdigim bölüm icin faydali olurmu. 4 yillik is tecrübesine sahibim.
kore pahali mi ?
cunku ailem en fazla 1 yil icin 15 bin tl parayi gözden cikarabiliyor.
korede calisma imkanim war mi sürekli olarak.maas ne durumda.sosyal imkanlar ne durumda.
sen 1 yil egitim almissin benide bilgilendirirsen sevinirim..
Merhaba, arkadaslar! Ben Kyung Hee universitesinde dil kursunda okuyorum, size yardim etmek isterim!

Guney Korede burslu egitim almak istiyorsaniz, Korenin Egitim Bakanliginin ozel devlet programi var. 72 ulkeden 150 ogrenciye burs veriyor her yil. Bura 1 yillik dil ve 4 yillik universite dahil.
Bu sitesi
http://www.niied.go.kr/NIIED_ENG/NIIED_M...spring.jsp

Bir de Korede 3 ya da 6 aylik dil kurslari var. Elcilikten ilgilenin.
Korede teknoloju uzre en iyi universite Korea Advanced Institute of Science and Technology(Kaist). Ama genellikle Kore, Seoul ve Yonsei en iyiler kabul ediliyor. Kyung Hee Seuldaki en iyi 5 universitedeen biri. Ama kampusu en iyi kabul ediliyor. Muze gibi kampusu var, ozellikle su aylarda cok guzel. Bir de dil kursu icin cok iyi.
Kore ne cok paha ne cok ucuz. Ben kendim Azeriyim. Azerbaycanla kiyaslarsak, metro, otobus , taksi ve s. pahali ( Ama bence bu Turkiyedeki fiyatlarla ayni). Elbise Azerbaycanla ayni ( Ama Turkiyede daha ucuz sanirsam). Diger yiyecekler normal.Teknoloji ucuz ve cok kaliteli. Bir aya 550.000Won idare ediyor. ( Yatakhane 250.000Won, yatakhane universiteye cok yakin otobus parasi yok).
Bir de cok guvenli yer, 24 saat hayat var. iInsanlar renkli ( ama isimleri hatirlamak zor Biggrin)
En buyuk problem yemekte, eger domuz eti yiyorsaniz probleminiz olmaz. Bir de cok aci yiyorlar. Oncelikle yemeklere alisana kadar kendiniz pisirseniz iyi olur, yakus kabus olur sizin icin Smile. Sonra yavas yavas alisacaksiniz.
Simdilik bu kadar Smile
Sevgili Nati, verdigin bilgiler için tesekkür ederiz. Faydali olacagina eminim. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Nati , bilgilerin için tesekkür ederiz. Onay
Arkadasim bilgiler için sagol. Bu yatakhane ucreti dahil mi 550 bin won
1000 wonu 1 tl den hesaplarsak cok asiri bi masraf yok.
zaten verdigin site de universite ucretleri falan yaziyo.
daha baska bilgi verecek yok mu
Yok, yatakhane dahil degil. Iki tur yatakhane var biri 250.000W ( mitfak var ve net ucretsiz) biri de 150.000W (agustosdan 200.000W olacak, mutfak yok ve net ucretli).
Ben bu okulun görünüsüne asik oldum Biggrin
Gerçekten güzel bir üniversiteymis, burada master yapmayi dilerdim dogrusu Smile Ancak bu gibi isleri gerçekten ciddi sekilde düsünerek yapmak lazim, yeni bir ülke yeni bir yasayis ve düsünce tarzi demek Durtuk Ailenden uzakta gerçekten basarili olmak için var gücünle çalismak demek, gerçekten istenirse yapabiliriz Onay Bu güzel tanitimda emegi geçen Hilmi Bey'e tesekkür ediyoruz Alkis

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi