23-05-2012, Saat: 10:03
İyi eğlenceler. ^^
Korea-Fans Izmir 14th Meeting (May 25, 2012)
|
23-05-2012, Saat: 14:29
Herkese iyi eğlenceler dilerim.
![]()
23-05-2012, Saat: 22:24
Gelemiyorum Mezuniyetim var
![]()
24-05-2012, Saat: 0:05
çok isterim ama üniversiteyi bitireli çoook oldu. çalışıyorum..hafta sonu olsaymış keşke...
25-05-2012, Saat: 22:53
Günün erken saatlerinde iş görüşmesi daveti aldığım için buluşmaya katılamadım. Özür dileyerek ev sahipliği yapması için leeseo-jin arkadaşımızdan ricada bulundum. Sağolsun planda ufak bir değişiklik yaparak günün eğlenceli geçmesi adına elinden gelen çabayı göstermiş.
Görüşme yaptığım yer İzmir şehir merkezi veya yakınında olsaydı geç de olsa katılırdım; fakat akşam 18:00'e doğru eve ancak gelebildim. Fotoğraflarınızı bekliyorum. ![]()
26-05-2012, Saat: 1:34
Fotoğrafları bekliyoruz.
![]()
26-05-2012, Saat: 2:28
Sinan senin hayırlı sonucu alman daha güzeldi bence.
![]() Günümüzün özetine gelirsek hemen anlatmaya başlıyorum bluesh yani kuzenimle birlikte gittik lakin kimsecikler yoktu 40 dk bekledik kimse gelmedi ayrıldık bizde. Korece Kursundan 2 arkadaşım söz vermişti onlar yoldaydı bizde kuzenle 5M Migrostan bari Ramen alalım diye girdik. Orada Şeyma arkadaşımızla karşılaştık o geç gelmiş ve aynı durumdan üzgündü tabiki bu bizi durduramaz yoldaki arkadaşlarımızda geldi bizde hepbirlikte Ramenlerimizi yemek için İnciraltı yapalım dedik. Harika stres attık azdık ama özdük gerçekten çok keyifli bir sohbetti. Kısacası gelmeyen arkadaşlarımızdan dolayı başlangıcı sıkıcı olsada sonu harika olan bir buluşmamız oldu. Resimlerin üzerine tıklayın Ege Park hatırası ![]() Ramenlerimiz ( bu resim sadece sembolik olarak biz ramenin olduğu reyonu boşalttık ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buda veda pozumuz ![]()
26-05-2012, Saat: 15:27
Aranıza katılamadım maalesef tamamen şanssızlık
![]() ![]()
26-05-2012, Saat: 19:11
Hafta içi olduğu için ancak buluşmanın sonuna yetişebilirdim ve öyle yapmayı planlıyordum, ancak son anda arkadaşımın rahatsızlanması üzerine apar topar onunla gitmek zorunda kaldım. Katılamadığım için üzgünüm. Katılım az olmasına rağmen eğlenceli geçtiği resimlerden anlaşılıyor
![]() Sinan senin adına da sevindim, umarım hayırlısı olur ![]()
26-05-2012, Saat: 19:41
evet başı biraz sıkıntılı olsa da çok keyifliydi fotoğraflar ayrı komik zaten
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|