yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korea-Fans Ankara, Aksam Yemegi (17.12.2010)
Ankaralilar gerçekten sansli iyi eglenceler.Onay
Simdi gordum keske daha once gorseydim. T_T
Çok ani. Aglaelsalla
Eglenceler dilerim. Afiyet olsun. Smile
Iyi eglenceler Korea-Fans...Smile
Evet biraz ani,ama olsun.
Katilacaklara iyi eglenceler. Onay

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
Daha yeni bakabildim siteye keske daha önceden haberimiz olsaydi.
Iyi eglenceler dilerim. Onay
~~~ * SS5❤1 * ~~~
Güzel bir yemekti, Bay Cho ve esiyle ile uzun uzun sohbet sansini yakaladim.Esi ile Kore dizilerinden biraz benim getirdigim Koreli aktör ve aktrist resimlerinden konustuk kendisi SS501 Kim Hyun Joong'u seviyormus.Bay Cho ile de daha çok Kore tarihi hakkinda, günlük yasamdan,egitimden konustuk.Kendisinden çok seyler ögrendim bugün.
Bol bol resimde çektim hayatimda ilk ve son olarak o seyi içtim.
Biraz yorgunluk biraz uyku olsada harika bir gündü.Bir kez daha Bay Cho ve esine tesekkür ederim.Alkis Smile
Fotograflar Melisa abla da umarim en kisa zamanda ekler. Abaza

(18-12-2010, Saat: 1:11)Boicegirl yazdı: Güzel bir yemekti, Bay Cho ve esiyle ile uzun uzun sohbet sansini yakaladim.Esi ile Kore dizilerinden biraz benim getirdigim Koreli aktör ve aktrist resimlerinden konustuk kendisi SS501 Kim Hyun Joong'u seviyormus.Bay Cho ile de daha çok Kore tarihi hakkinda, günlük yasamdan,egitimden konustuk.Kendisinden çok seyler ögrendim bugün.
Bol bol resimde çektim hayatimda ilk ve son olarak o seyi içtim.
Biraz yorgunluk biraz uyku olsada harika bir gündü.Bir kez daha Bay Cho ve esine tesekkür ederim.
Fotograflar Melisa abla da umarim en kisa zamanda ekler.Abaza

Keske biraz sussaydin da biz de konussaydik. :p
(18-12-2010, Saat: 1:14)mr.T yazdı:
(18-12-2010, Saat: 1:11)Boicegirl yazdı: Güzel bir yemekti, Bay Cho ile uzun uzun sohbet sansini yakaladim.Bol bol resimde çektim hayatimda ilk ve son olarak o seyi içtim.
Biraz yorgunluk biraz uyku olsada harika bir gündü.Bir kez daha Bay Cho ve esine tesekkür ederim.Alkis Smile
Fotograflar Melisa abla da umarim en kisa zamanda ekler. Abaza

Keske biraz sussaydin da biz de konussaydik :p

Hadi canim sende, Kore fotograflari gösterene kadar sohbet etseydin. Ha birde daha dikkatli ol yolda giderken anladin sen.Teoman bey abim. :d Abaza

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi