08-03-2010, Saat: 16:07
(Son Düzenleme: 01-07-2012, Saat: 2:03, Düzenleyen: masal durgun.)
Kkagtugi Namul / 깍툭이 / Kkagtugi Salatasi
![[Resim: kkagtugi5.jpg]](http://img9.imageshack.us/img9/7425/kkagtugi5.jpg)
Malzemeler:
200g Kkaktugi (doğranmış turp kimchi)
2 tk. şeker
1 / 2 salatalık
100g konserve ton balığı
4 yk. mayonez
biraz maydanoz
denizaltı rulo
kiraz domates
Hazirlanisi:
Küp şeklindeki turpları, sadece kremsi kimchi sosu kalacak şekilde kkagtugi'nin içinden çıkarın. Suyla hafifçe yıkayıp kurulayın. 1cm'lik parçalar halinde kesin ve üzerlerine şeker serpiştirin. Lahanayı da aynı boyutlarda doğrayın. Soğanı parçalara ayırın ve acı tadından arındırmak için soğuk suyla yıkayın. Islaklığını hafifçe giderin. Konserve edilmiş tonbalığını bir bezin üstüne koyun ve yağını giderin. Hafif yassılaştırarak küçük parçalar halinde doğrayın.
Örnegin;
Dilimlenmiş salatalık, kkaktugi, soğan ve orkinosla bir salata çanağı yapın.
-Üstüne mayonez sos ve kıyılmış maydanoz serpin.
-Denizaltı rulo ve kiraz domatesle servis yapın.
Çeviri: sark_günesi
Kaynak
ENGLISH
![[Resim: kkagtugi5.jpg]](http://img9.imageshack.us/img9/7425/kkagtugi5.jpg)
200g Kkaktugi (diced radish kimchi)
2 tsp. sugar
1/2 cucumber
100g canned tuna
4 tbsp. mayonnaise
a little parsley
submarine rolls
cherry tomatoes
Take out only cubed radishes from kkaktugi, leaving the creamy kimchi sauce. Rinse and drain them. Cut it into 1cm pieces and sprinkle sugar over them. Cut the cucumber in the same size. Chop the onion into pieces and rinse under cold water to get rid of its spicy taste. Squeeze out the moisture. Put canned tuna in a cloth and drain out the grease. Flatten it and cut it into small pieces.
Place the sliced cucumber, kkaktugi, onion, and tuna on a salad dish.
-Spread mayonnaise sauce on top of it and sprinkle with chopped parsley.
-Serve with submarine rolls and cherry tomatoes.
Source
![[Resim: kkagtugi5.jpg]](http://img9.imageshack.us/img9/7425/kkagtugi5.jpg)
Malzemeler:
200g Kkaktugi (doğranmış turp kimchi)
2 tk. şeker
1 / 2 salatalık
100g konserve ton balığı
4 yk. mayonez
biraz maydanoz
denizaltı rulo
kiraz domates
Hazirlanisi:
Küp şeklindeki turpları, sadece kremsi kimchi sosu kalacak şekilde kkagtugi'nin içinden çıkarın. Suyla hafifçe yıkayıp kurulayın. 1cm'lik parçalar halinde kesin ve üzerlerine şeker serpiştirin. Lahanayı da aynı boyutlarda doğrayın. Soğanı parçalara ayırın ve acı tadından arındırmak için soğuk suyla yıkayın. Islaklığını hafifçe giderin. Konserve edilmiş tonbalığını bir bezin üstüne koyun ve yağını giderin. Hafif yassılaştırarak küçük parçalar halinde doğrayın.
Örnegin;
Dilimlenmiş salatalık, kkaktugi, soğan ve orkinosla bir salata çanağı yapın.
-Üstüne mayonez sos ve kıyılmış maydanoz serpin.
-Denizaltı rulo ve kiraz domatesle servis yapın.
Çeviri: sark_günesi
Kaynak
ENGLISH
![[Resim: kkagtugi5.jpg]](http://img9.imageshack.us/img9/7425/kkagtugi5.jpg)
200g Kkaktugi (diced radish kimchi)
2 tsp. sugar
1/2 cucumber
100g canned tuna
4 tbsp. mayonnaise
a little parsley
submarine rolls
cherry tomatoes
Take out only cubed radishes from kkaktugi, leaving the creamy kimchi sauce. Rinse and drain them. Cut it into 1cm pieces and sprinkle sugar over them. Cut the cucumber in the same size. Chop the onion into pieces and rinse under cold water to get rid of its spicy taste. Squeeze out the moisture. Put canned tuna in a cloth and drain out the grease. Flatten it and cut it into small pieces.
Place the sliced cucumber, kkaktugi, onion, and tuna on a salad dish.
-Spread mayonnaise sauce on top of it and sprinkle with chopped parsley.
-Serve with submarine rolls and cherry tomatoes.
Source
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin