yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kim Yoon-jin / 김윤진
Lost benim Kore sevdamdan çok önce vardi.O zamanlar ne üzülürdüm dizide bu ablaya.Kocasi konustusturmaz falan asyayi çok baska tanimistim.Ama dizi ilerledikçe tabi daha farkli taraflari gördük.Bence cici bir ablamiz.Ancak elbiselerini cürretkar buldum.
Her neyse Kore'nin dünya çapinda taninan bir yildizi artik o.Kore onunla gurur duyuyordur hehe Biggrin
VIXX

[Resim: KMV4jQY.gif]
Bilgilendirme için tesekkürler.Oyunculugunu seviyorum.Ayrica fizigine hayranlik duydugum sanatçilardan biri .
MY MONSTERS
[Resim: nb72r.gif]

Blog/Twitter/Tumblr
Lost benim de Kore sevdamdan çok önceydi fakat Lost'un zamaninda Japon ve Çin sevdalisiydim. Biggrin Diziyi izlerken çok acirdim bu bayana, kocasina da çok kizardim. Ofkeli Ben bu bayani Çinli saniyordum, Koreli oldugunu sonradan ögrendim. Smile
Konu için tesekkürler. Onay
Lost'ta oynadigindan haberim vardi ama bende Kore'li oldugunu bilmiyordum ögrenmis oldum.Ayrica benim pek hosuma gitmiyor Lost'u izlerken umrumda degildi ama keske daha fazla dikkat etseydim kadina diyorum. Dertli
DongHae my sweetheart
IU lover^^

Infınıte~B2ST~Fx~SNSD~2pm
Losttaki Sun... Biggrin Çok sevmistim çokta hos bir bayan.
Mükemmel bir oyunculuk yetenegi olan bir insan, ben de kendisini Lostta tanidim ve ordayken de çok severdim Smile

Kim Yoon-jin (김윤진) Konuya ulaşmak için tıklayınız.

? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi