20-12-2010, Saat: 18:06
Eklenmek isteyenler, ilgileniyorum.

Kim Hyun Joong Fan Club / Kim Hyun Joong Sevenler Kulübü
|
20-12-2010, Saat: 18:06
Eklenmek isteyenler, ilgileniyorum.
![]()
20-12-2010, Saat: 18:40
(20-12-2010, Saat: 3:13)kimyon yazdı: Sag üst kisimdaki 4lüden merkeze en yakin olan... :img-hysterical: Hangi fotografi kastettigini anladim, bende o fotografa bikmistim zaten yaa. ![]() ![]() ![]() ![]() INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P afazi'm ❤
Hyun Hyun
![]() ![]() ![]() ![]()
Anamaya'm Soul Mate....<3<3 FOREVER <3<3
BOOHWAL'IN MUHTESEM DONUSU
21-12-2010, Saat: 19:59
Hyun'un yilbasi mesaji
![]() ![]() http://tieba.baidu.com/f?kz=959958402 INFINITE
21-12-2010, Saat: 20:00
Hangi insanin her hareketi bu kadar "cool" olur?
Oyuncak adam gibisin.... ![]() Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık? Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık? Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız. Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan. Bir rahmet düşün alemleri kaplayan. HYUN JOONG~RAİN ♥
21-12-2010, Saat: 20:56
fry1905 canim paylasimin için tesekkürler.
Bu arada oppamizin tarzini simdi herkez yapmaya basladi. Benim gözlemledigim. JYJ'nin Hero'su ve SS501'in Kyu'su oppamizla ayni saç modelini yaptirmislar. (21-12-2010, Saat: 20:56)Kore_Güzeli yazdı: fry1905 canim paylasimin için tesekkürler. Rica ederim canim ![]() ![]() INFINITE
Yaklasik 10 mesaji sildim. Arkadaslar burasi sohbet yeri degil! Özel mesaj yada msnden halledin derdinizi!
Ikinci mevzu Türkçe. "içi§leri" yazilmaz "içisleri" yazilir. Klavyenizde Türkçe karakter yoksa"icisleri" yazarsiniz biz anlariz. Bu uyarilari tekrar yapmak istemiyorum. Uyarmadan silmeye devam edecegim! Dikkate almazsaniz banlayacagim. Kyu Jong'da Hyun'un en yakin kardesi. Stilistleri ayni. Onlari giydiren saç sekillerini veren kisi ayni. Yani tek kalemden çikiyorlar. "Taklit" ya da "çakma" lafini duymak istemiyorum. Bu sekilde konusmaya devam edenin canini yakarim. Unutmayin bu adami sadece siz sevmiyorsunuz. Abartili ve sahiplenici yorum yapmayin lütfen. ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
22-12-2010, Saat: 6:38
Kendi Blog'umda paylastim hemen buraya da ekliyorum!
KeyEast Personelinden Malezyada ki olayla ilgili gizli açiklama! Malezyadaki olay 2010/12/20 Keyeast SY Merhaba~ Ben KeyEast'ten SY~ (o^▽^o)/ Bugün Hyun-Joong'un THE FACE SHOP Asya turunun son günü, Size gizlice Malezya'da geçen bir olayi anlatayim. Kore Yemegini çok özleyen Hyun-Joong ile beraber uzun süre yurt disindaydik! Çalisma planindan sonra Kore Restoran'ina dogru yol aldik ve 3 sicak kase bulgogi siparis ettik. Ancak bundan önce... Gelen yemek... Tteok bok ki'ydi!!!(~ω~;) Hyun-Joong bunu o kadar çok seviyordu ki, Japon Programinda Tteokbokki tarifini vermisti! Hyun-Joong'un Tteokbokki arzusu Malezya'ya bile mi ulasti?? Bu yüzden Tteokbokki yemeyi düsünmeyen grup sonunda yedi. +_+ (Hyun-Joong yüzünde bir gülümsemeyle Tteokbokki'yi yiyen tek kisiydi^^;; ) Eger bunun bir temsilcisi olsaydi, Tteokbokki Temsilcisi Hyun-Joong olsa ya~^^;; (Sonunda Tteokbokki siparisinin çevirmen'in ufak bir çeviri hatasi yüzündenmis) Konu'yu degistirmek için, bu Cumartesi Noel (üzgün hisseden sadece ben miyin... ama yenilmeyecegim!! >~<) Araligin basindan beri, KeyEast'in girisinde bir Noel Agci duruyor. Herkesin Keyeast'teki atmosferi beraber hissetmesi için~ bir resim yükledim. ![]() Çünkü benim hislerim ve ruhsal yasim daha çocuk~ ^^ Gerçekten Evrenin Tanrisina mektup yazsip agicin altin büyük bir çorap koysam mi diye çeliski de bulundum. Beraber yapmamiza ne dersiniz?? (gülmek) Merry Christmas~★ Bir daha ki Personel günlügünde görüsmek üzere~ Not: Bende Tteokokgi'yi seviyorum.... Her canim baharatli bir sey çekse, aklima Tteokbukki geliyor... Çok lezzetli ve baharatli bir yemek..en sevdigim Kore Yemegi...su andan itibaren her yedigimde Hyun-Joong'u düsünecegim...En azinda bir ortak yanimiz var..*wink2* çeviri:snow_flower 4D'm benim! Rabbim'de kiyamadi bu kadar çalismasina! Ne kadar çok özlemisse artik! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|