yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kang Sok-Kyong / 강석경 ( Author )
Kang Sok-Kyong / 강석경 ( Author )

İlk olarak mesleki atılımına güzel sanatlarda başlamıştır.
Güzel sanatlarda geçirdiği yıllarında onun sanatsal eleştirmen yönünü kimse anlayamamıştır.
Ancak eserlerini oluşturmaya başladıktan sonra her zaman sevilen-aranan yazarlardan olmuştur.
Eserlerinde konu hakimiyeti kesinlikle Kore halkının acı gerçekleri olmuştur (toplumun ekonomik-sosyal-siyasal yapısı).

[Resim: 0006z.jpg]

English

Originally a student of fine arts, Kang Sok-kyong stumbled into a literary career quite accidentally when she entered a creative writing contest to raise tuition for graduate studies in sculpture and art criticism. Her talent was unmistakable from the beginning, and for more than thirty years since her debut, she has remained a respected writer.

Kaynak-Source

Yazarın Yazmış Olduğu Eser İçin Tıklayınız / For piece click:
Krallıkla İlgili Kabinelere Yol 능으로 가는 길
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
[Resim: kangseokkyung.jpg]
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
Tesekkür ederiz Meltem. Smile
Tesekkürler Meltem tanitim için. Aranan biri olmak güzel bir duygudur. Biggrin Biggrin Biggrin
Degeri sonradan anlasilan bir yazar. Tesekkürler tanitim için Meltem.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Resim ve bilgiler için tesekkürler kardesim. Smile
Tanitim için sag ol tatlim.
Bence, o ince, yüksek, derin ve asil duygularini duyurabilmis ki aranan isimlerden biri olmus. Smile
Paylasim için tesekkür ederim. Onay

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi