yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Just Friends?/친구 사이?(2009)
Valla bende nasil yorum yapacagimi bilemedim.BiggrinÖzeti ilk okudugumda samimi oldugu kisiyi bayan sandiydim ama erkekmis.Biggrin
Çokta merak ettim bu filmi ben.Mutlaka izlicem ama.
Damla'cim paylasimin için tesekkür ederim canim.Emegine saglik.Onay

TÜRKİYE ℂ⋆
Abilerden biri pek hosmus da iste ne yapalim tercihi baskaymisSarhos
Bu konuyu fazla islemekle ne yapmaya çalistiklarini anlamiyorum,tabulari mi yikmaya çalisiyorlar yoksa kendilerine bunu konu edinip,ilgi çekip para kazanmaya mi çalisiyorlar?Saskin
Neyse sagol konu için DamlacimGozlukgulmek
(28-12-2009, Saat: 14:38)ceyankbyz yazdı: Abilerden biri pek hosmus da iste ne yapalim tercihi baskaymisSarhos
Bu konuyu fazla islemekle ne yapmaya çalistiklarini anlamiyorum,tabulari mi yikmaya çalisiyorlar yoksa kendilerine bunu konu edinip,ilgi çekip para kazanmaya mi çalisiyorlar?Saskin
Neyse sagol konu için DamlacimGozlukgulmek

Bence aynen öyle tabulari yikmak asil amaç Biggrin Özellikle dogu toplumunda çok zor bir durum bu sanirim ve gizlenmek zorunda kaliyor insanlar Smile
Evet Beyza bende bu konu Korede fazla gündende diye düsünüyorum. Neredeyse bütün dizilerde ucundan yakalayip isliyorlar sanirim ön yargilar yikilmaya çalisilip Avrupai bir yasam tarzi gündeme getirilmek isteniyor daha çagdas olabilmek adina, ama bu tür konularin gündeme geldikçede artabilecegi göz ardi edilmemeli bence.
Nasil yorumlasamki Biggrin tesekkür ederiz Damlacim Gozlukgulmek
Yapicagim yorum yok çünkü sastim kaldimSmile
Tesekkürler ablacim Smile
Konusu gerçekten çok çok çok ilginçmis merak ettim açikcasi .Tanitim için çok tesekkürler Alkis
gerçekten de arkadastan çok baska birseye benziyor gibime geldiBiggrin
paylasim için tesekürler Onay
Söyle baslayim.
Tanitim icin tesekkürler.
Konusu ilginc veya cok sasirdimda demiyecegim cünki böyle bir film bu tarzda ilk izledigim film olmiyacagi icin. Izledikten sonra düsüncelerimi daha net paylasirim, filmi izlemedigim icin pek birsey diyemiyorum Smile

=======================
Arkadaslar daha yeni izledim Filmi. Filmin bukadar kisa olma nedeni Kisa Film (Short Movie) olmasindandir. Film aslinda 55 dakkika sürmüyor sadece 30 dakikka. Geri kalan ise cekimleri gösteriyor. Filmin icerigine gelirse fazla bilgi vermeden kisa ve net cok tatliydilar Smile Smile
Tamam bu tür film sevmeyenler izlemesin derim yanliz Smile
BIGBANG2NE1BlOCK BMBLAQINFINITEMISS A2PM

☆ YG FAMILY | JYP NATION ☆
filmi nereden izleyebiliyoruz?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi