yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jungang Expressway / 중앙고속도로
Jungang Expressway / 중앙고속도로

[Resim: jungangexpressway.png]

Jungang otoyolu, Güney Kore'de bir otoyoldur. Onun ismi tam olarak "Merkezi otoyol" anlamındadır ve otoyolun uzunluğunun büyük kısmı Chiaksan ve Sobaeksan Ulusal Parkı dahil, ülkenin doğu-batı merkez çizgisinin yakınındaki dağlık arazi boyunca uzanır.
Jungang otoyolu, Daegu - Busan
otoyoluyla 55 rota numarasını paylaşır. Otoyol yaklaşık olarak toplam 289 kilometre mesafeyi kaplar.
Otoyolun kuzey sonu, Gangwon Vilayeti olan Chuncheon'dadır. Otoyol, 2001 Aralık'ta tamamlandı.

English

[b]The Jungang Expressway is an expressway in South Korea. Its name literally means "Central Expressway," and for much of its length it runs through mountainous terrain near the country's east-west center line, including the national parks of Chiaksan and Sobaeksan National Park . It shares the route number 55 with the Daegu - Busan Expressway. It covers a total distance of roughly 289 kilometers. The expressway was completed in December 2001.

Kaynak - Source
[Resim: 57918998.jpg]

[Resim: 86228127.jpg]

[Resim: 81198632.jpg]

[Resim: 66778705.jpg]

[Resim: 11449921.jpg]
[Resim: 69175739.jpg]

[Resim: 24863473.jpg]

Tanıtım için sağ ol canım. Güzel tanıtım olmuş. Opucuk Alkis
Tanıtım için teşekkürler.
Bilgilere göre, büyük oranda dağlık bölgelerden geçen bir yol. Açıldığında bölge ulaşımını büyük ölçüde rahatlatmıştır ve daha güvenli hale getirmiştir. Konu için teşekkür ederiz...
Güzel detaylı bir tanıtım olmuş Hülyacım. Teşekkür ederiz. Smile
Güvenli ve güzel bir yer. Onay
Tanıtım için teşekkürler. Alkis
Paylaşım için teşekkür ederim.
KLaus !
[Resim: 4nm6uj8.gif?1]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi