yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JiYeonVIP(black6614)'s Covers
(03-09-2012, Saat: 21:56)black6614 yazdı: Ne demek bebeğim ;) ma baby Opucuk Hiç kırarmıyım seni..Testere kafamı kırarım daha iyi Pisman kkkk~~ espri anlayışım değişiyor her gün sayende Biggrin Biggrin Biggrin

XD yapma ya öyle mi Biggrin Biggrin Biggrin ay çok özür dilerim ^^ Opucuk Wink hysterical :P
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Img-heh 
(07-09-2012, Saat: 0:41)iremSRK yazdı:
(03-09-2012, Saat: 21:56)black6614 yazdı: Ne demek bebeğim ;) ma baby Opucuk Hiç kırarmıyım seni..Testere kafamı kırarım daha iyi Pisman kkkk~~ espri anlayışım değişiyor her gün sayende Biggrin Biggrin Biggrin

XD yapma ya öyle mi Biggrin Biggrin Biggrin ay çok özür dilerim ^^ Opucuk Wink hysterical :P

kkkk~~ ^^
Bence ileride çok iyi cover'lar ortaya koyacaksın bazı teknik hatalar var evet ama bu senin için engel olmamalı başarılarının devamını diliyorum^^

Img-heh 
(29-09-2012, Saat: 23:11)kore42 yazdı: Bence ileride çok iyi cover'lar ortaya koyacaksın bazı teknik hatalar var evet ama bu senin için engel olmamalı başarılarının devamını diliyorum^^

Çok teşekkür ederim~~ Zaten bu iki cover'ı da dar bir zamanda hazırlamıştım~~ çok acele oldu ama ileride çok daha iyilerini yapmayı düşünüyorum. Şimdilik pek zamanım yok hem sınava hazırlanıyorum hem de antrenmanlar derken kendime bile zaman ayıramıyorum ama yine de şarkı söylemeden edemiyorum Biggrin Biggrin Biggrin İleride dans ile birleştirip yapmayı da çok istiyorum Biggrin İnşallah bu ilerisi pek uzak değildir Biggrin kkk~~ Gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler! ^_^ Gomawoyo!~~ .089.
(26-08-2012, Saat: 21:35)tatlumeleg yazdı: İlk şarkının İlk başlama bölümüne bayıldım.Biggrin

Ben de.
(06-02-2013, Saat: 5:14)fatoş_gcn yazdı:
(26-08-2012, Saat: 21:35)tatlumeleg yazdı: İlk şarkının İlk başlama bölümüne bayıldım.Biggrin

Ben de.

Çok teşekkür ederim Smile İleride daha güzel şeyler yapmak istiyorum fakat bu sene sınav var -_- Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi