Jindo Spring Onion / Jindo Bahar Soğanı
Bahar soğanları (taze soğan) ülke genelinde ekilir fakat Jindo bahar soğanları yemek suyu üzerinde durmasıyla tanınır. Ayrıca sapı kesildiği zaman daha fazla muköz sıvı üretir ve daha fazla besinleri, kokuları ve tatları içerir.
Bu nedenle birçok restoran Jindo bahar soğanını tercih eder.
Çeviri: heoftma
Kaynak
![[Resim: pasn.jpg]](http://img842.imageshack.us/img842/2770/pasn.jpg)
ENGLISH
Spring onion is cultivated nationwide, but Jindo spring onion is characterized by how it floats in broth. Also, the stem produces more mucous liquid when it is cut and contains more nutrients, fragrances, and tastes.
Therefore, many restaurants prefer Jindo spring onion.
Source
Bahar soğanları (taze soğan) ülke genelinde ekilir fakat Jindo bahar soğanları yemek suyu üzerinde durmasıyla tanınır. Ayrıca sapı kesildiği zaman daha fazla muköz sıvı üretir ve daha fazla besinleri, kokuları ve tatları içerir.
Bu nedenle birçok restoran Jindo bahar soğanını tercih eder.
Çeviri: heoftma
Kaynak
![[Resim: pasn.jpg]](http://img842.imageshack.us/img842/2770/pasn.jpg)
ENGLISH
Spring onion is cultivated nationwide, but Jindo spring onion is characterized by how it floats in broth. Also, the stem produces more mucous liquid when it is cut and contains more nutrients, fragrances, and tastes.
Therefore, many restaurants prefer Jindo spring onion.
Source
~~ SMTown ~~