Jeotgal of Salted Fish / Tuzlu Balık Jeotgal
![[Resim: squidjeot.jpg]](http://img836.imageshack.us/img836/7967/squidjeot.jpg)
Jeotgal, Kore mutfağında bir tuzlu fermente besindir. Çeşitli karides gibi deniz ürünleri, istiridye, kabuklu deniz ürünleri, balık, balık yumurtası ve balık bağırsakları ile yapılır.
English
Jeotgal or jeot is a salted fermented food in Korean cuisine. It is made with various seafood, such as shrimp, oysters, shellfish, fish, fish eggs, and fish intestines.
Kaynak / Source
![[Resim: squidjeot.jpg]](http://img836.imageshack.us/img836/7967/squidjeot.jpg)
Jeotgal, Kore mutfağında bir tuzlu fermente besindir. Çeşitli karides gibi deniz ürünleri, istiridye, kabuklu deniz ürünleri, balık, balık yumurtası ve balık bağırsakları ile yapılır.
English
Jeotgal or jeot is a salted fermented food in Korean cuisine. It is made with various seafood, such as shrimp, oysters, shellfish, fish, fish eggs, and fish intestines.
Kaynak / Source
시노시작