yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.2/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeon Ji Hyun / Gianna Jun (전지현)
[Resim: photo872kc0.jpg]

[Resim: photo873xz7.jpg]

[Resim: photo874il9.jpg]

[Resim: 749pxxm30701.jpg]
Song II Gook Ve Papatya

Paylasim için tesekkürler ablacim..Ellerine saglikSmile
Henüz My Sasy Girl'ü izlemek nasip olmadi ama kendisini Wind Struck'ta ilk defa gördüm.Çok basarili da buldum kendisini...Diger filmlerini de bu nedenle listeme ekledim...Tanitim için çok tesekkür ederim Smile Gerçekten çok hos bir bayan Smile
Güzel bir bayan paylasim için tesekkürlerSmile

Bana: "ya...üf...ben erkek olmaliymisim!"dedirten tek sey magazalarda görüp hayran kaldigim erkek kiyafetleri,ayakkabilariydi.Erkek olsam kesin böyle giyinirdim diye kaç cümle kurdum kim bilir!Biggrin..Sonra bir gün bu cümleyi Gianna Jun için kullandigimi farkettim.Gerçekten çok güzel ve basarili bir oyuncu.Beni o kadar etkilemis ki günlügüme onun için:"Bir gün onun oynayacagi bir senaryo yazacagim!"diye bile yazdirmis.Bazen filmlerde kendini role kaptirip sehla sehla baktigi olsada müthis bir hatun..Erkeklerde Jeong Woo Sung kadinlarda Gianna..Onay
Alıntı:shin@ch :

[Resim: 21076717169d5602e7a71gw6.th.jpg]

Gerçek Adi: Wang Ji-hyun (Wang Ji-hyeon)
Dogum Yeri: Seul
Dogum Tarihi: 30.11.1981

Boy : 172 cm
Takma Adi : Gianna Jun

Onu Ünlü Yapan Ne? My Sassy Girl adli filmdeki rolü

Ailesi:
Bir erkek kardesi var, aile üyeleri hayatta

Ödüllerinden Bazilari:
1999 Baeksang Sanat ödülleri'nde Yeni Yüz ödülü
1999 SBS Actors Awards En Iyi Yeni Aktrist ödülü
2001 Blue Dragon Film ödüllerinde En Iyi Yeni Oyuncu ödülü
2002 Daejong Film Festivali Grand Bell Awards kapsaminda My Sassy Girl ile En Iyi Aktrist ödülü
2002 aejong Film Festivali Grand Bell Awards kapsaminda My Sassy Girl ile Özel Izleyici ödülü

Egitim:
- Dongguk University Tiyatro ve Film bölümünden Kitle Iletisim ve Performans derecesiyle mezun oldu.

NOT:

Ayni zamanda bir manken olan oyuncu pek çok televizyon reklaminda rol almistir
Su anda çekilmekte olan Blood: The Last Vampire filmi için Ingilizce dersleri almistir
2004 yilinda Kore'de internet üzerinden yapilan bir ankette Kore'deki en güzel kalçalara sahip kisi olarak seçilmistir. (The Best Butt in Korea)

Tüm Filmleri:

Blood: The Last Vampire (2008)
Superman ieotdeon sanai (2008)
Daisy (2006)
Nae yeojachingureul sogae habnida (2004)
4 Inyong shiktak (2003)
Yeopgijeogin geunyeo (2001)
Siworae (2000)
Hwaiteu ballenta-in (1999)
Paylasim için tesekkürlerAlkis
Yapimi HongKong oldugu için konuyu buraya yazmanin uygun olucagini düsündüm
Blood: The Last Vampire Live Action (2009)
Imdb puani için tiklayinl
Yapim : HongKong
Yil: 2008
Tür : Aksiyon / Gerilim / Korku
Yönetmen : Chris Nahon
Senaryo : Ronny Yu, Kenji Kamiyama
Oyuncular : Colin Salmon, Gianna Jun, Andrew Pleavin, Masiela Lusha, Allison Miller, Jj Feild
[Resim: bloodlastwam3xh5.jpg]
[Resim: bloodlastwam1ft0.jpg]
[Resim: bloodlastwam2wq4.jpg]
[Resim: bloodlastwam4jd4.jpg]
Tanitim:
Saya vampir anne ve insan irkindan bir babanin kizidir. 16 yasinda, naif bir görüntüsü olsa da aslinda 400 yasindadir ve iki irk arasinda kalmanin acisini yasar. Hayatini samuray becerilerini gelistirmeye ve dünyayi vampirlerden temizlemeye adamistir, digerleri gibi hayatta kalmasi kana bagli olsa da.

El altindan yürütülen bir organizasyon için çalisirken, Tokyo’ da üssü olan bir Amerikan ordusunun üzerine yollaninca, Saya tüm vampirlerin atasi olan Onigen’ i yok etme sansi oldugunu düsünür. Insan üstü güçlerini ve kilicini kullanarak ise koyulur.

Bu esnada yüzyillardir ilk defa bir insanla iliski kurar ki o da Onigen’ in üzerinde en büyük etkiye sahip olan üssün generalinin kizidir.

Süper bir film herkesin izlemesini tavsiye ederim....
Tesekkürler canim..Smile Bilgiler için..Smile
Song II Gook Ve Papatya

*
*
*
Bu sefer sert bir rolde galiba..Paylasimin için sagol Alkis
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi