yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeju International Airport / 제주국제공항

Jeju International Airport / 제주국제공항

Jeju Uluslararası Havaalanı, Kore'nin 3. en büyük havalimanıdır. 1968'de kurulmuştur.

Uluslararası havaalanını Güney Kore'de birçok bölgeye hizmet etmektedir. Jeju, Çin, Japonya ve Tayvan'da da uluslararası varis yerlerine ek olarak hizmet etmektedir.

2006 senesinde yaklaşık 12,109,788 yolcu havaalanını kullanmıştır.

Uluslararası havaalanı Jeju'nun kuzey kesiminde bulunmaktadır. Önemli jeopolitik bölgesi olarak havaalanı kolayca Çin şehirlerine, Japonya'ya ve güneydoğudaki Asya ülkelerine bağlanmaktadır.

Jeju Adası Kore'nin en büyük adasıdır. Jeju Adası üniversite öğrencileri için mezuniyeti temsil eder, bir turist noktasıdır, deniz aşırı turistlerle meşgul olan Jeju Adası'nın en büyük kapışı da doğal olarak bu havaalanıdır.

Ülke içi yolcu uçuşları ve uluslararası uçuş noktaları

• Asiana Airlines (Busan, Cheongju, Daegu, Fukuoka, Gwangju, Hiroshima charter, Osaka-Kansai, Pohang, Shanghai-Pudong, Seoul-Gimpo & Incheon, Yeosu)
• China Eastern Airlines (Beijing, Shanghai-Pudong)
• China Southern Airlines (Shenyang)
• EVA Air (Taipei-Taiwan Taoyuan)
o Uni Air (Kaohsiung)
• Far Eastern Air Transport (Taipei-Taiwan Taoyuan, Kaohsiung)
• Hansung Airlines (Cheongju, Seoul-Gimpo)
• Hong Kong Airlines (Hong Kong)
• Jeju Air (Busan, Seoul-Gimpo)
• Korean Air (Beijing, Cheongju, Daegu, Gunsan, Jinju, Nagoya-Centrair, Osaka-Kansai, Seoul-Gimpo & Incheon, Tokyo-Narita, Ulsan, Wonju, Yeosu)
• TransAsia Airways (Taipei-Taiwan Taoyuan)

English

Jeju International Airport is located in the north of Jeju Island, Republic of Korea. Its important geopolitical location lies in that this airport easily connects major cities of China, Japan, and Southeast Asian countries each other. Jeju Island is the largest island in Korea, and consists of the smallest administrative district with 9 manned and 54 unmanned islands. Jeju International Airport is a mecca of Korean honeymoon and a representative tourist spot of graduation for university students and it is the largest gateway of Jeju island which is busy with overseas tourists.
Abim bu JeJu'nun dizilerde falan adı çok geçiyordu. Senin sayende fotoğraflarını da azda olsa biraz görebildim. Konu için ellerine sağlık, iyi ki varsınız. Biggrin
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Ellerinize sağlık abim, nereden buluyorsunuz bunca şeyi anlamadım, ama siteye uğraşlarınız çok güzel abi, gerçekten teşekkür ederim. Happy0064
Ellerine sağlık abim, çok güzel bir konu daha.
Konu ve bilgiler için teşekkürler.
Konu için teşekkürler Ufuk... Smile
Arts of Seduction filminde Han Ji Won koştur koştur bu havaalanına gidiyordu. Biggrin Biggrin
Teşekkürler. Smile
Teşekkürler, çok güzel bir havaalanı gerçekten.
Tanıtım için teşekkürler. Smile Emeklerinize sağlık. Smile
Ben etrafını çok sevdim ya, çok güzel ferahlatıcı bir havası var. Smile

Tanıtım ve fotoğraflar için teşekkür ederiz. Smile
Tanıtım için teşekkürler, Jeju Adası süper, havaalanı da güzelmiş.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi