yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jar Coffin Three Kingdoms Era
#1
Jar Coffin Three Kingdoms Era

Uzunluk: 250 - 300 mm

Bu kavanoz tabut olarak İsa'nın ölüm yılından önce ve sonra, bir cesedin gömülmesi için değil, ilk başta aynı zamanda günlük hayatta kullanılan bir kavanozdu. Özellikle Güney Joella eyaletindeki, Üç Krallığın döneminde büyük bir kavanozda tabut olarak kullanılmış ve parlak mezar malı ile büyük bir delik eşliğinde gömüldü.

Erken dönemde, büyük, ince bir kavanoz ve ikinci aşamada iki farklı boyutta kalın kavanozlar kullanılmıştır. Izgara kalıpları kavanoz tabut yüzeyine yazdırılmış ve kavanozun boynuna bıçak modeli gömülmüştür. 3. yüzyıldan beri büyük bir kavanoz tabut olarak kullanılmış ve 5. yüzyıl sonlarında tabut kaybolmuştur.

[Resim: 01073w.jpg]

English

Length: 250 - 300mm

A jar coffin is used for the burial of a corpse but at first, before and after the year of the Christ, it was also used in daily life. In the Three Kingdoms era especially in South Joella province a big jar was used as a coffin and it was buried in the large hole with brilliant grave goods.

In the early stage, big and thin jars were used, and in the second stage two thick jars in different size were used. Grid patterns are printed out on the surface of the jar coffin, and saw blade patterns on the neck of the jar. Since the 3rd century a big jar coffin was used and in late 5th century a jar coffin disappeared.

Kaynak / Source
Dostlarım diye söylemiyorum, çok iyi ticaretle uğraşırlar.
Sıkıştıklarında çok iyi satarlar...
Cevapla
#2
İlginçmiş. o.O Teşekkürler. ^^

-*-*-Korea-*-*-
TaemiN'in Pamuk Şekeri
Cevapla
#3
Tanıtım için teşekkürler. Onay

♥ Goo Hye Sun ♥ Yoon Eun Hye ♥ Jang Geun Suk ♥
♥ Park Sung Yeon ♥ : Bu benim Korece Adım Smile
~ 8 ay boyunca yokum,beni unutmayın Biggrin ~
~ Birden bire hayatımın tümü oldun,gecelerime gün gibi doğdun ~

www
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi