Yorumları: 1,022
Konuları: 3
Teşekkür Puanı:
174
Jang bogo diyorum; bazi arkadaslar yeom jang a haksizlik yapildigini,jang bogoyu defalarca kurtardigini da düsünebilir.yeom jangin kötü kaderinden dolayi bazen kötü davranislarda bulundugunu söyleyebilir,yada onun çok sadik biri oldugunu,jang bogoda haksizliklarla karsilasti,Annesini babasini kaybetti köle damgasi vuruldu arenalarda ölüme gönderildi.ama o bütün aksiliklere ragmen,yeom jangin tersine,dogru yolu seçti.yeom jang firsati varken bile bay lee den ayrilmadi,bu sadakat degil aslinda, nasil davranacagini bilemedigi için kendisinden güçlülere daima boyun egme yolunu seçti..bu yüzden hep mutsuzdu..
Yorumları: 4,600
Konuları: 18
Teşekkür Puanı:
326
(14-10-2009, Saat: 22:22)genel vali yazdı: Jang bogo diyorum; bazi arkadaslar yeom jang a haksizlik yapildigini,jang bogoyu defalarca kurtardigini da düsünebilir.yeom jangin kötü kaderinden dolayi bazen kötü davranislarda bulundugunu söyleyebilir,yada onun çok sadik biri oldugunu,jang bogoda haksizliklarla karsilasti,Annesini babasini kaybetti köle damgasi vuruldu arenalarda ölüme gönderildi.ama o bütün aksiliklere ragmen,yeom jangin tersine,dogru yolu seçti.yeom jang firsati varken bile bay lee den ayrilmadi,bu sadakat degil aslinda, nasil davranacagini bilemedigi için kendisinden güçlülere daima boyun egme yolunu seçti..bu yüzden hep mutsuzdu..
sizin gibi düsünüyorum her kelimesi dogru ve her zamanki gibi favorim tabikide Jang Bo Go
Yorumları: 621
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
35
Yeom Jangi da seviyorum ama Jang Bo Go favorim...
Yorumları: 274
Teşekkür Puanı:
41
yeom jang sonuna kadar favorim
Yorumları: 9,825
Konuları: 924
Teşekkür Puanı:
605
(14-10-2009, Saat: 22:22)genel vali yazdı: Jang bogo diyorum; bazi arkadaslar yeom jang a haksizlik yapildigini,jang bogoyu defalarca kurtardigini da düsünebilir.yeom jangin kötü kaderinden dolayi bazen kötü davranislarda bulundugunu söyleyebilir,yada onun çok sadik biri oldugunu,jang bogoda haksizliklarla karsilasti,Annesini babasini kaybetti köle damgasi vuruldu arenalarda ölüme gönderildi.ama o bütün aksiliklere ragmen,yeom jangin tersine,dogru yolu seçti.yeom jang firsati varken bile bay lee den ayrilmadi,bu sadakat degil aslinda, nasil davranacagini bilemedigi için kendisinden güçlülere daima boyun egme yolunu seçti..bu yüzden hep mutsuzdu..
Kesinlikle katiliyorum çok güzel bir yaklasim da bulundunuz gerçekten.
♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX
♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y
♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
Yorumları: 5,862
Konuları: 149
Teşekkür Puanı:
632
ortim ne yaptin destan yazmissin yakisir :d katiliyorum sana
Yorumları: 86
Teşekkür Puanı:
4
bir kölenin bu kadar basarili isler yapmasi ve kötülüge bile iyilikle cevap veren birine hayran olmamak mümkün degil yeom yung da iyi ama sonradan çok yanlis hareketlerde bulundu ben jang bu go diyorum
Yorumları: 3,930
Konuları: 267
Teşekkür Puanı:
559
(30-09-2009, Saat: 10:01)eda-nur yazdı: Filmde elbette Jang Bogo hakli ve kazanmasi gereken kisi. Hiçbir kötülügün hakli sebepleri olamaz. Ama en büyük Song Il Gook. Bu sevgi bize Yeum Jang' in kötülüklerini affettiriyor.
Evet, tamamen katiliyorum. Jang Bogo her ne kadar hakli olsa da Song Il Gook sevgisi Yeom Yang'i sevmeme ve onu desteklememe neden oluyor.
EXO ♥
"Love Me Right"
>> Baekhyun ♥ <<
♔ hook blade
Yorumları: 937
Teşekkür Puanı:
58
sadece iyiler mi sevilmeye hak ediyor.kimse isteyerek kötü olmaz.daha dizinin 30 bölümünü izledim.simdiye kadarda hiç bir sekilde yeom yang in kötü biri oldugunu düsünmüyorum.onun tutkusu, karizmasi, hüznü beni benden aliyor.
bu nedenle siyah maskeli yeom a
Song Il-Gook/So Ji Sub/Kim Nam Gil/Denizler İmparatoru Fan Club
**♥.♥. Cain and Abel Fan Club.♥.♥**
Kim Ki Duk FC
Korea-Fans FC
TRT FC
Yorumları: 86
Teşekkür Puanı:
4
bizde kötü demiyoruz yaptigi bazi yanlis hareketler bizi ondan soguttu yeom yang'in jang bo gu yu kurtarmasinin nedeni suçluluk duygusu ola bilir nede olsa onlar yüzünden ailesini kaybetti ve hayati çok kötü bir sekilde cehennem hayatina döndü ama yinede yeom yangda seviyorum efsane prensde çok büyük hayraniydim dizi disinda seviyorum ama hakli buldugum jang bu go
|