16-02-2008, Saat: 5:52
faruk37 yazdı:Jan Bo Go.Çünkü adam köleleik ten bakanliga kadar yükseliyor.Kisacasi ben iyilerin yanindayim.
tamamen katiliyorum jangbogo tek geçer
Jang Bo Go Mu, Yeom Jang Mı Sizin Favoriniz Hangisi?
|
16-02-2008, Saat: 5:52
faruk37 yazdı:Jan Bo Go.Çünkü adam köleleik ten bakanliga kadar yükseliyor.Kisacasi ben iyilerin yanindayim. tamamen katiliyorum jangbogo tek geçer
18-02-2008, Saat: 22:59
tabiii ki jangbogo hem mükemmel dövüsüyor hem (benden yakisikli olmasin) yakisikli e daha ne olsun
20-02-2008, Saat: 4:50
faruk37 yazdı:Jan Bo Go.Çünkü adam köleleik ten bakanliga kadar yükseliyor.Kisacasi ben iyilerin yanindayim. faskorean yazdı:faruk37 yazdı:Jan Bo Go.Çünkü adam köleleik ten bakanliga kadar yükseliyor.Kisacasi ben iyilerin yanindayim. hakkarili jang yazdı:tabiii ki jangbogo hem mükemmel dövüsüyor hem (benden yakisikli olmasin) yakisikli e daha ne olsun ......::::::JANG BO GO::::::......(BASKA SÖZE GEREK YOK ARTIK)
ben yeum un jbg ya yenilmesini seviyorum
ben onun bakislarini seviyorum ben onun asaletini seviyorum ben onun gururunu seviyorum ![]() ben jbg nun azmini seviyorum ben onun huyunu seviyorum ben onun savas yetenegine hayranim
20-02-2008, Saat: 5:06
Jang Bogo Forever !!!!!!!!
![]()
Yeom Jang'i kim oynarsa oynasin cevabim Yeom Jang di, Yeom Jang ve Yaom Jang olacak...
![]()
20-02-2008, Saat: 5:10
hilal_homin yazdı:Yeom Jang'i kim oynarsa oynasin cevabim Yeom Jang di, Yeom Jang ve Yaom Jang olacak... Insanlari yanlis bilgilendirmeyelim arkadasim !!!! ![]()
20-02-2008, Saat: 23:33
Felaket bir tablomu bilmem ama ufkumuzu,ruhumuzu,vicdanimizi daraltabilir orasi kesin.Yeom-yang için umutlarimiz kalmadi-kalmasin artik.Ama açikçasi beni çok sasirtti senaristler çoook.
Hangimiz dedik bu adamdan bir cacik olmaz diye.Taa ki 51.bölüme kadar bekledik.Bekledik ama tam manasiyla beklentilerimiz karsiliksiz çikti bir bakima. Her defasinda efendisinin buyrugundan çikmadi,onun dogrultusunda hareket etti.Bir an silada,muçinçuda,bir an kraliyet sarayinda,yeri geldimi sayang adasinda.Habire mobil,habire uçup gidiyor is basinda,görevi basinda. Çok güvenli-çok güvensiz-çok iyi savasçi. Ama çokta inatçi.Tek gayesi jhw ve ona olan aski.Varsa yoksa bu.Ama platonik.Bu yüzden bu eksik birakilmis duygusuna fazla katlanamiyor. Dizimizde sadece savas,strateji yok ask ta var tabii. Yeom-jhw-jbg-chae yi bir ele alalim bakalim. Yani böylesine özel 2 kisi+1 kis+1 kisi daha.O onu sevdi,o bunu sevdi,ama o çocukluk aski,öbürü peki platonikti,tamamda birde efendisinin emaneti var,peki öbürü ne yapsin?Oda hirsina kurban gitsin(sev beni yada birak çok kötü olacak).Hepsinin bir nedeni var nedeni olan nasila katlanir.Öylede oldu...
Ne kadar bilirsen bil,söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|