yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Induk University / 인덕대학교
#1
Induk University / 인덕대학교

[Resim: d3fl.jpg]

[Resim: ee89.jpg]

Adres: Wolgye 2-Dong, Nowon-gu, Seoul
Telefon: 82-2-950-7000
Website: http://www.induk.ac.kr/mbs/indukkr/index.jsp (Korece)
http://www.induk.ac.kr/mbs/induken/subvi...0100000000 (İngilizce)
http://www.induk.ac.kr/mbs/jp/subview.js...0100000000 (Japonca)
http://www.induk.ac.kr/mbs/ch/subview.js...0100000000 (Çince)

Kuruluş Felsefesi
Bizim kuruluş temelimiz 'Tanrı'ya saygı duymakve başkalarına hizmet için kendimi adamak' olan Hristiyanlık taahhüdüne dayanır. Misyonumuz, yaratıcı ruhla 'el ve beyin ile yoktan bir şey yapın' misyonuyla yetişen ülkenin gelişmesinde önemli rol oynayacak liderler yetiştirmektir.

Induk'un Zihni
İlk Tanrı, İkincisi Diğeri, Son Kendim

Okulun Sloganı
Ellerin ve beyinle yoktan bir şey yaratmak

Amacı
Kore ideallerini korumanın eğitim ve öğretim, ulusal endüstriyel gelişme için gerekli mesleki bilgi eğitimi ve teoloji aracılığıyla profesyonel kariyer adamı yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Hedef
>Hristiyan inancına dayalı sıcak kalpli insanlar yetiştirmek
>Sevgi ve hizmet uygulaması
>Sektörlerin iş birliğiyle pratik eğitim
>İş veya beceri geliştirmeye başlayarak yaratıcılığı geliştirme eğitimi
>Ulusal rekabet takviye için küreselleşme eğitimi

[Resim: 6ziy.jpg]

Logo Tipi
Sembolün ile Logo tipi Induk Üniversitesi'nin kimliğinin görsel dağıtımı için temel unsurdur. Induk Üniversitesi'nin Korece logosu tipi bir yazı ile görseli sembolle birleştirip gelişmiştir.

Induk'un Kuş Sembolü

[Resim: nsiy.jpg]

Kartal (Aegypius Monachus)
Kartallar sık ormanda ve sahil kayalarının yüzüne yaşayan kuş familyasının üyesidirler. Onlar gökyüzünü örtecek kadar büyüktürler. Onların delici zeki gözleri, hızlı ve keskin gagaları ve vücutlarıyla gökyüzünun hakimidir. Bu nedenle kuşların prensi olarak adlandırılır.
Biz kartal gibi kanatları ile onlar koşacak bayılmadan ve onlar yürüyecek bitkin hale olmadan dinçleşip bir kartal gibi artacak. Öğrencilerimiz hayatlarının üstesinden gelecekleri için bizim sembolü kuş yapılmıştır.
Kartallar kendilerinden küçük olanları uçmak yetiştirirler, Gökyüzünde yüksekten kadar giderler ve kendilerinden küçük olanları bırakırlar. Eğer küçük olan düşmesi durumunda, ana kartal onu yakalar ve uçmak için yeterince güçlü olana kadar büyür, bu yordamı yapmaya devam edilir.
Bunun gibi, düştüğümüzde Tanrı bizi kurtaracak, güç verecek, ikinci kez gelip bize nihai zafer vererene kadar kollarında bizi kucaklayacak. Induk öğrencileri hakikati öğrenecek ve kartal bölgesinde ders aracılığıyla cesur bir hayat sürecekler.

Induk'un Okul Ağacı

[Resim: dcf9.jpg]

Gümüş Manolya (Magnolia obovata)
Gümüş Manolyanın gövdesi düz ve yüksek büyür. Oval biçimli yapraklırdır, yaz aylarında yaprakları serin gölge yapar. Çiçeğin görkemli sarı-beyaz çiçekli, şık, zengin güzelliği ve pek çok hoş kokusuyla kendine çeker. Tripitaka Koreana 700 yıldır muhafaza edilmiştir, Gümüş Manolya yapılmıştır.
Öğrencilerimiz başkaları için serin ve rahat gölgesiye büyük bir ağaç olabilir, Mesih'in sevgi ve ruhunu veren kokusu ile onlara hizmet edebilir ve erdemli bireyler olarak büyük bir ağaç haline gelebilir. Bu dileğimizden ötürü okulumuz ağacı olarak Gümüş Manolyayı belirledik.
Cevapla
#2
English

[Resim: d3fl.jpg]

[Resim: ee89.jpg]

Address: Wolgye 2-Dong, Nowon-gu, Seoul
Phone: 82-2-950-7000
Website: http://www.induk.ac.kr/mbs/indukkr/index.jsp (Korean)
http://www.induk.ac.kr/mbs/induken/subvi...0100000000 (English)
http://www.induk.ac.kr/mbs/jp/subview.js...0100000000 (Japanese)
http://www.induk.ac.kr/mbs/ch/subview.js...0100000000 (Chinese)

Founding Philosophy
Our founding is a Christian commitment based on ‘Revere God and devote myself to serve others’. Our mission is to produce leaders who will play the pivotal role in nation’s development with creative spirit of ‘Make something out of nothing with hand and brain.’
Induk Mind
God First, Other Second, Myself Last
School Motto
Create something out of nothing with hands and brain

Purpose
We aim at training professional career man through keeping the Korean ideals of education and teaching and studying professional knowledge and theology needed for national industrial development.

Target
>Nurture warm-hearted persons based on Christian faith.
>Practice love and service
>Hands-on training through cooperation of industries
>Creativity improvement training for starting a business or skill development
>Globalization education for reinforcement of national competitiveness

[Resim: 6ziy.jpg]

Logo Type
Logo type with symbol mark is the basic element for visual delivery of identity of Induk University. Korean logo type of Induk University is developed with a font that goes well with the symbol mark, unifying the image. When you use the size of the original Alfile copy.
But when printing large size or in case of impossible computer printing, you must accurately construct the image according to below grid system.

Induk Symbol Bird

[Resim: nsiy.jpg]

Eagle (Aegypius Monachus)
Eagles are members of the bird family which live in dense forest or coastal rock face. They are big as to cover the sky. Their penetrating clever eyes, swift and sharp beaks and body dominate the sky. So they are called the prince of the birds.
We made the eagle as our symbol bird for our students to have an overcoming life as an eagle mounting up with wings with renewed strength they will run and not faint they will walk and will not become weary.
When eagles train their little ones to fly, they go up high in sky and drop their little ones.If the little one drops, the parent eagle catches it and keeps doing this procedure until the little one grows to be strong enough to soar.
Like this, God will save us whenever we fall, give us strength, embrace us in his arms until his second coming and gives us the final victory.Students at Induk will learn this truth and lead courageous lives through lesson in eagle.

Induk School Tree

[Resim: dcf9.jpg]

Silver Magnolia (Magnolia Obovata)
Silver Magnolia’s trunk grows straight and high. Its oval shaped leaves make cool leafy shade in summer. Its flower splendidly blossom in yellow-white and their dashing, rich beauty and subtle fragrance attract many. When fully grown it is used as lumber. The Tripitaka Koreana that has been preserved over 700 years was made of Silver Magnolia.
We decided Silver Magnolia as our school tre efor a wish that our students may become gentle and virtuous individuals that the may become a big tree with cool and cozy shade for others and servet hem with Christ’s love and fragrance of serving spirit.
Cevapla
#3
Cevapla
#4
[Resim: vn1l.jpg]

[Resim: k6xt.jpg]

[Resim: oisc.jpg]

[Resim: g33e.jpg]
Cevapla
#5
[Resim: ey6q.jpg]

[Resim: 9bo5.jpg]

[Resim: 9ogv.jpg]

[Resim: dyk6.jpg]
Cevapla
#6
[Resim: 1fj6.jpg]

[Resim: vpsw.jpg]

[Resim: nzpq.jpg]
Cevapla
#7
[Resim: ee50d6ce8e7d3534d77617c.jpg]

[Resim: f4fb7cc2c2bcf382af11ce6.jpg]

[Resim: 200992111956.jpg]

[Resim: complexcenter015.jpg]
Cevapla
#8
[Resim: myfile.jpg]

[Resim: myfile1.jpg]

[Resim: myfile2.jpg]
Cevapla
#9
Konu için teşekkürler.
Harika bir üniversiteymiş.Biggrin
[Resim: VPa4Qj.gif]
╭☆╯Bi Gülüşüyle Yaktı Bütün Gemileri╭☆╯
Cevapla
#10
Address: Wolgye 2-Dong, Nowon-gu, Seoul

dalnim

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi