yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Im Ju Hwan / 임주환
Bayagi yakisikliymis. Abaza :d Kizlar falan çevresinde dört dönüyordur. Biggrin Emegine saglik, tesekkürler. Smile :d
Abracadabra da irwojyeora..
Single Dad In Love'da, çok sempatik görünüyordu. Abaza Biggrin Paylasim için tesekkürler.
Yakisikli çocukmus. Biggrin Allah sahibine bagislasin. Smile
Tesekkür ederiz Ibrahim. Smile
Bazen çok fazla Jang Geun Suk'a benziyor. Böylece çok tatli oluyor. Biggrin
Tamra Island'da kesfettim bu yakisikliyi. Kalp :icon­­_redface: Pek bir tatli pek bir yakisikli.. Opucuk Bildigim kadariyla asil meslegi modellik olmasina ragmen oyunculugu pek bir iyi. Ben gayet basarili buldum. Onay

Not: 1982 dogumlu oldugunu duyunca yalniz büyük bir sok yasadim. BiggrinBiggrin Bir insan bu kadar küçük gösterebilir mi? Opucuk Biggrin Kolay kolay yaslanmaz.
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
2 dakika önce okudugum bir haber sonrasi çok sarsilmis bulunmaktayim. Çünkü Im Joo Hwan sanirim 17 Mayis'ta askere gidiyormus. Aglaelsalla 2 yil beklemek çok aci olacak. Daha yeni bulmusken oppami kaybetmek çok zor oldu. Aglaelsalla Bakmayin böyle seker göründügüne aslinda görüntüsünün aksine yasi var... Smile
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Jang Geun Suk'a ben de benzetiyorum Smile Gerçekten çok ama çook tatli Tamna Adasi'nda. Mimikleri ayni O zaten Smile Insallah boyle bi karakterde yine rol alir.. Cok begeniyorummm <3

B2ST
Twitter

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi