yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Sorry I Love You Fan Club / I'm Sorry I Love You Sevenler Kulübü
(16-05-2013, Saat: 22:35)Deokman mike he yazdı: ve şunu söylemem gerek. İki diziyi karşılaştırma yapmamız saçma.
Bof'un orjinal olmadığını hepimiz biliyoruz Allah aşkına tayvan versiyonu bile var. Misa'nın yeri ayrı çok özel. Ama evet Bir AŞk Hikayesinin yeride çok ayrı...

Evet bence de karşılaştırma yapılamaz bile misanın yeri çok başka... ama bu tür çalıntılar da olsun istemiyorum. bir senaryo yazılıyorsa bir emek var demektir emek hırsızlığından başka birşey değil hayır lütfedip hiç bir değişiklikte yapmıyorlar ha haklarını yemeyeyim yapmışlar en bomba sahneleri değiştirmişler daha iyi olacağını düşünerek böyle giderse sonunda başrol oyuncusuna da birşey olmaz filmin özünden başka heryeri aynı çünkü bir yandan da kızamıyorum en azından film nasıl çekilir biraz öğreniyorlar
ayyy bu dizi süper ötesiymiş izlemekte bayağı bi geç kalmşım ama olsun.ben ilk başta bir aşk hikayesini izledim ilk defa bi türk dizisini beğendim derken koreden alıntı olduğunu duydum hemen açtım baktım tabi kore versiyonu çok daha güzel ama türklerde iyi yapmışlar seçkin de rolünü iyi oynuyo ama tabi MİSA nın yeri çok başka Smile
bende bu dizinin hayranıyım bende üye olmak istiyorum Smile
Hey beni de ekleyin beni de Happy0064
yillar once uyeydim bu gruba. bu yaz kucuk kuzenime tavsiye ettim dizimizi. az once de final bolumunu beraber izledik. tabiri caizse kor olduk aglamaktanSad buraya geliverdim ismime baktim sifremi hatirlar miyim acaba derkeeeen bir baktim bunu yaziyorum. yilllaaaaar oncesindeki kadar guzelsiniz korea fansSmile seviyorum siziSmile
(12-12-2012, Saat: 1:20)sooma yazdı: Ağlamamak içi kendimi zor tuttuğum bir dizi ve mükemmel. So Ji Sub... Kalp
Ben de üye olmak istiyorum. Biggrin

(22-03-2013, Saat: 23:30)ayşegül yazdı: Bende üye olabilir miyim? Angel

(26-03-2013, Saat: 14:49)jun pyo gu yazdı: bu arada beni de ekleyinSmile

(21-07-2013, Saat: 2:17)kim bum fanı yazdı: bende bu dizinin hayranıyım bende üye olmak istiyorum Smile

(21-07-2013, Saat: 17:08)korelitürkbtr yazdı: Hey beni de ekleyin beni de Happy0064

Eklendiniz.. Onay
Remember us, remember that
we lived..
''VON''

[Resim: oODZk9.gif]
(10-08-2014, Saat: 6:46)**sltn** yazdı: yillar once uyeydim bu gruba. bu yaz kucuk kuzenime tavsiye ettim dizimizi. az once de final bolumunu beraber izledik. tabiri caizse kor olduk aglamaktanSad buraya geliverdim ismime baktim sifremi hatirlar miyim acaba derkeeeen bir baktim bunu yaziyorum. yilllaaaaar oncesindeki kadar guzelsiniz korea fansSmile seviyorum siziSmile

beni de bu gruba alır mısınız ? BlushRolleyesWink
balabuska

Eklendiniz. Hoşgeldiniz. Smile
[Resim: VPa4Qj.gif]
╭☆╯Bi Gülüşüyle Yaktı Bütün Gemileri╭☆╯
Ben de üye olmak istiyorum Smile
[Resim: LE7aRG.gif]
Beni de eklermisiniz diziyi çok beğenmiştim.

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi