28-03-2013, Saat: 21:56
Daha önce hiç izlememiştim ama güzele benziyor.

I'm Sorry, I Love You/ 미안하다, 사랑한다 (2004)
|
29-03-2013, Saat: 18:57
Türk versiyonunda dizinin orjinalliği kalmamış. Böyle mükemmel bir diziyi bile mahvettiler.
![]() İzlemeyeceğim ya. ![]()
07-04-2013, Saat: 17:17
ı am sorry ı love you da Eun-Chae ile Choi Yoon evlimi izlemedim ama arkadaşım merak etmiş ısrarla sordu
![]()
Arkadaşlar inanamıyorum şimdi fox tvde gördüm, denize atlama sahnesinden yakaladım. "Bir aşk hikayesi" Çok şaşırdım!! Müziğini daha önce duymuştum, "ne çok benziyor, Misa' dan almışlar" diyorum saf saf
![]()
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN
11-04-2013, Saat: 2:45
Kardesim oturdu abla iste bu dizi cok güzel. Oglan Almanya da söyle söyle oldu vs. derken benim Jeton düstü ondan sonrasini ben devam anlattim o'nun tek söyledigi "evet evet aynen öyle" oldu. Sonra ben de baktim, gayet güzel ya
11-04-2013, Saat: 2:47
Cok önyargili oldugunuzu düsünüyorum. Ilk bölümde ben de cok begenmedim, yapmacik geldi biraz ama Esas olgan disinda diger oyunculuklari ben cok begendim.
Kimileri yeniden cekmek yerine orjinalini koysunlar demis. BOF'u koydular dublaj ile sadece dalga gecildi cünkü orjinalini izledikten sonra o komik sesler'i kabul etmiyor izleyici; alt yazi ile yayina verseler, sadece düsük bir kitleye hitap edeceklerdi, cünkü kimse iki saat yaziyi okuyayim diye ugrasmak istemez, sadece izleyip ve tekrar izlemek isteyenler izleyecektir. Yeniden cekmek cok daha genis bir kitleye hitap ediyor. Cünkü oyuncular bizim bildigimiz tanidigimiz oyuncular, diyaloglar kismen de olsa izleyici kitlesine göre uyarlanmis. Diziye gelince: Oyuncu secimi mükemmel, Korkut Ali disinda. Esas kiz cok iyi, hem iyi bir oyuncu hem de MiSa da ki kiz gibi benziyor ya ![]() Yalniz tek sorun Ali! So Ji Sub gibi müthis bir oyuncu'nun rolünü üstlendi. Cok zor bir is, hosgörmek gerek. Ji-Sub bin tane karakteri/duyguyu ayni an da gösteriyor/hissettiriyor, öyle yapmasi gerekiyor. Basina buyruk, serseri, ruhsuz ama ayni zamanda anne özlemi ceken, ondan hem nefret eden, hem de cok seven bir duyguyu hissetiriyor. Ama Korkut Ali bunu yapamiyor cok ruhsuz, Serseri filan onu yapabiliyor ama o duyguyu veremiyor, o da biraz ruh katarsa tam olacak ![]() Ama genel olarak uyarlama da güzel olmus diyaloglar bile ayni. Cok hosuma gitti ![]() Ben sevdim agir elestirilecek kadar oldugunu hic düsünmüyorum.
Snowflower' a katılıyorum. Şunu da göz önüne almalıyız ki, en dramatik sahnelerde Mon Hyuk' un aklından geçenler yine dramatik bir müzik eşliğinde flashback-lerle, repliklerle veriliyordu. Annesiyle olan sahnelerde hep yanlış bildikleri aklından geçiyordu. Gördükleri ve ona söylenenler arasında ikilem yaşıyordu. Karakterin aynı snowflower' ın dediği gibi "ayni zamanda anne özlemi ceken, ondan hem nefret eden, hem de cok seven bir duyguyu hissetiriyor" du. Etkileyiciliğinin bir kaynağı da buydu. Yani duygulara dokunmak sadece bakışlar ve gözyaşlarıyla olmuyor, herşeyi aktöre bırakmamak lazım. Sonra böyle eleştiriler gelmesi normal. Ayrıca daha üç bölüm oldu. Biraz şans verelim asıl olaylar daha başlamadı
![]() Bu arada diziye yeniden başladım sekizinci bölümdeyim ![]()
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN
11-04-2013, Saat: 18:27
Çok güzel bir dizi
![]() ![]() Takumi Kun • B.A.P • BigBang • 2NE1
29-04-2013, Saat: 3:33
yahu ne +100 bahsediyosunuz adamların kendisi dedi en fazla olursa 20 bölüm olacak . Bilip bilmeden laf kalabalığı yapmayın LÜTFEN !
(sözüm filmin uzatılacağını söyleyenlere)
30-04-2013, Saat: 0:08
Vazgeçilmez dizim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|