yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyundai Securities and Hyundai Savings Bank Auctions Draw Multi Bidders
#1
Hyundai Securities and Hyundai Savings Bank Auctions Draw Multi Bidders

Hyundai Menkul Kıymetler ve Hyundai Tasarruf Bankası Müzayedelerinin Çoklu Teklifçileri

[Resim: ldZM1p.jpg]

KB Securities tarafından satışa sunulan Hyundai Securities Co ve Hyundai Tasarruf Bankası için birden fazla finans kuruluşu ve özel sermaye fonu teklif veriyor.

Çarşamba günü yatırım bankası kaynaklarına göre, Mirae Küresel Varlık Yatırımları ve APRO Hizmet Grubu da dahil olmak üzere bir dizi yerel finansal firma ve Özel Kaynak Fonları (PEFs) Hyundai Varlık Yönetimi'nin satış müdürü Samjong KPMG'ye niyet mektubu gönderdiler. Kısa listeye alınmış adaylar hafta içinde bilgilendirilecek ve durum tespiti yapılmasına izin verilebilecektir. Nihai teklif ise, Nisan ayının ortasında sonuçlanabilecektir.

Hyundai Varlık Yönetimi, 7.6 trilyon won (6.8 milyar $) değerinde varlık işleyerek ülkedeki 30'uncu en büyük varlık yöneticisi konumundadır.

EY Han Young önderliğindeki Hyundai Tasarruf Bankası'nı satmak için yapılan açık artırmada, bir tasarruf bankası için göreceli büyüklüğünden dolayı başarısızlığına ilişkin endişelere rağmen APRO Hizmet Grubu da dahil olmak üzere birçok teklif verildi. Hem Hyundai Menkul Kıymetler hem de Hyundai Tasarruf Bankası için teklif verdiği için APRO Hizmet Grubu tercih edilebilir.

Kang Doo-soon and Chun Gyung-woon tarafından,

Çeviri: Diyiguu

~English~

Multiple financial institutions and private equity funds are bidding for Hyundai Securities Co. and Hyundai Savings Bank, put up for sale by KB Securities.

According to investment bank sources on Wednesday, a number of local financial firms -including Mirae Asset Global Investments and APRO Service Group - and private equity funds (PEFs) submitted letters of intent (LOI) for Hyundai Asset Management to its sales manager Samjong KPMG. Shortlisted candidates would be informed within the week and allowed to conduct due diligence. Final bid would be due in mid-April.

Hyundai Asset Management is the 30th largest asset manager in the country, operating assets worth 7.6 trillion won ($6.8 billion).

A separate auction to sell Hyundai Savings Bank led by EY Han Young also drew multiple bidders including APRO Service Group despite concerns about its failure due to its relative big size for a savings bank. APRO Service Group may be preferred as it has bid for both Hyundai Securities and Hyundai Savings Bank.

By Kang Doo-soon and Chun Gyung-woon,

Kaynak / Source
☆♡ Duygu ♡☆
Cevapla
#2
Hyundai Securities and Hyundai Savings Bank Auctions Draw Multi Bidders
Translated by Duygu DEMİRCAN

>>> https://www.facebook.com/groups/kgfatr/
Cevapla
#3
Teşekkür ederiz. Smile
[Resim: ZEEa1g.gif]
`·.¸¸.·´´¯`TTTOP`·.¸¸.·´´
ONLY BIGBANG ONLY V.I.P
CHOI SEUNG HYUN | KWON HYUK
Cevapla
#4
Emeğine sağlık. Alkis
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]
Cevapla
#5
Teşekkür ederiz. Smile
Cevapla
#6
Teşekkürler . Smile
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi