yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.17/5 - 6 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyun Bin ( 현빈) / Kim Tae Pyung ( 김태평 )
Paylasim için sagol çikolatam....Ben sevemedim bu çocugu Smile

Denizler İmparatoru
Üçüzüm 1 Milyonerin ilk askini izledim..Ne yazik ki snin ayrildigin bir zaman denk getirdim..Gelince okursun canim benim Sad Listemde ilk siradaydi demistim ve ani bir kararla izledim ( En son bunu A Moment te yapmistim Biggrin)

Her neyse ben Hyun Bin için izlemeye baslamisken dizi boyunca Lee Yeon Hee den gözümü ayiramadim. O kadar olgun ama bir o kadar da zarif ve küçük bir kadini oynamis ki hayran olmamak elde degil :icon_angel_not: Hele saçlarina bittim film boyunca ..Kang Jae Kyung onun ölümüne yakin birlikte eglenirlerken yatakta o uyurken fotograflarini çekiyordu .Orda bile o darmadagin saçlariyla çok ama çok tatli bir kizdi ...Hyun Bin ise büyümemis koca oglan. Biggrin Açikçasi filmden çok beklentilerim vardi ve çok klasikti Bitmesini zor bekledim ve Snow Queen i izleme konusunda oturup bir daha düsünecegim Cold Hyun Bin oppamiz iyi oynamis ama ekstra bir çekiciligi yoktu yani nasil desem '' ah '' çektirdigi bir an bile hatirlamiyorum..Neyse acimasiz olmayayim bitiste beni biraz aglatmayi basardi, (Yani kiz öldükten sonra anca :fighting29Smile Hele ki oppam yanindaki çiçege bakip '' 3 dk. çoktan doldu Eun Whan ..'' diye konusurken..Mirasina geri kavustu ama fedakarlik ettigi %99 luk hakkindan daha degerli olan askini kaybetti SadSadSadSad Çok merak ettigim bir seyse bebege ne oldu kiz hamileydi en son ??? Sakin bana onun yalan oldugunu söyleme. ColdEun Whan durmadan '' Umarim ilk kara yetisirim, senin hediye ettigin eldivenleri giymek istiyorum, umarim bana yazdigin notlari ölmeden bitiririm ..'' diye kendini çok koyuyordu, daha güçlü olacagini sanmistim .Sad
Çok ugrasmissin oppa için.BiggrinÇok güzel fotograflar eline saglik Begüm'üm...
Resimlerinde bayagi degisik çikmis bir resmi ile öbürü arasinda epeyce fark var gibi geldi bana.SmileSagol Begüm resimler için hepsi çok güzelSmile.
Hakkınızı helal edin. ~
Benimde en çok sevdiklerimden biri Hyun Bin oynadigi dizilerde gerçekten performansi güzel...)
Kisa saçli tipini begendim....Biggrin
Saçlarina bittim ya o ne güzel saçlar öyle tip desen yakiyor .Biggrin Ben karar verdim saçlarimi kestirecegim zaman Kore' ye gidecegim çok güzel modeller veriyorlar ya ellerine saglik canim gerçektende yakisikli biriymis ama ben saçlara bittim. BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin
Evet eda çok güzel model veriyorlar gerçekten..Saçlari çok güzel söylemesi ayip.Biggrin Benim dudaklari hosuma gitti.Dama gerçekten yapisi falan güzel suratini o güzel gösteriyor...Ellerinize saglik.
Evet benim diger oppam dizileri de harika..BiggrinHappy0064
Ya adam kisa saçli ve sinek kaydiyken ayri bir tip ,sakal biyikli uzun saçli ayri bir tip...Ikisi 2 farkli kisi gibi...Adam sürekli imaj degistiriyor galiba...

Tirnaklarida pek bakimliymis...Biggrin

[Resim: photo7030nj3.jpg]

[Resim: photo7017tn0.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi