yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hwaseong Jangjeon Village’s Chemical-free Duckling Rice

Hwaseong Jangjeon Village’s Chemical-free Duckling Rice

Hwaseong Jangjeon Köyü, kimyasal içermeyen pirinçleri üretirken otlar ve zararlı hasaratlardan kurtulmak ve pirinçlerin kalitesini artırmak için ördek yavrularını ve dışkılarını kullanarak organik gübre ürettiler.
Ördek Yavrusu Pirinci için, fide dikiminden 10-115 gün sonra –fideler çimlenene kadar- otlar ve zararlı hasaratlardan kurtulmak için ördek yavrularını çiftliklerde serbest bırakırlar.
Ördek Yavrusu dışkısı mükemmel bir organik gübredir ve önemli yapısıyla Ördek Yavrusu Pirincine lezzet katmaktadır. Bu pirinçler en geç eylül sonu ve ekim başında hasat edilir.

Çeviri:uleha

^^Hwaseong Jangjeon Köyü^^

[Resim: 57828252.gif]

ENGLISH

Hwaseong Jangjeon Village’s chemical-free duckling rice is produced by using ducklings to remove weeds and harmful insects and by applying organic fertilizers to improve quality. For the duckling rice, ducklings are released 10-15 days after the planting of seedlings and left in the farms until sprouting to eliminate weeds and harmful insects.
Ducklings’ excrements are excellent organic fertilizers and they contribute to the outstanding texture and taste of duckling rice. These rice plants are harvested between late September and early October.

^^Hwaseong Jangjeon Village^^

--Source/Kaynak--

V.I.P ~~ BLACK JACK

Ilginç bir konuymus Merve'cim. Smile Ördek pisligininde gübre olarak kullanildigini ilk defa ögrenmis oldum. Biggrin
Paylasim için sagol canim. Smile

Paylasim için tesekkürler. Onay
Paylasimin için tesekkür ederim canim. Senin de çeviri yapan arkadasinin da emeklerine saglik.Onay
Imzan da çok havali söylemeden geçemeyecegim canim Biggrin
Ilginç ve bir o kadar dogal bir yöntem kullaniyorlarmis. Tesekkürler canimOpucuk
Tanitim için tesekkürler Merve'm. Opucuk
B2ST is the BEST
[Resim: tumblr_lsnwzmf1Lk1qe10f4o2_250-5.gif]
in the CUBE ~
▪▪ ▪▪

Ördekler çirftçilerin çok isine yariyor anlasilan Smile
Tanitim için tesekkürler G-TaeVe'm Opucuk
♥ Urineun BIGBANG ♥
BIGBANG'in 6 Yılı!!! VIP'liğimin 4. Yılı!!

[Resim: a2zueqv.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi