yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hello, Stranger / 처음 만난 사람들 (2007)

Hello, Stranger /처음 만난 사람들 (2009)

[Resim: posterphoto87523.jpg]

Yönetmen: Dong-Kim
Yazar: Dong-Hyeon Kim
Yapimci: Jin-su Park
Türü:Dram
Yayin Tarihi:30 Nisan 2009
Süre: 112 dk.
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular:
In-su Park
Hie-jin Choi
Jin-hyeok Kim
Jin-mo Ju
Hong Il Seong

Konusu:
Jin Wook, Güney Kore hayatini Kuzey Kore için Ayarlama Merkezindeki egitimini henüz tamamlayan, Kuzey Koreli bir ilticacidir. Ilk önce Seul’deki apartmanindan tasindiktan sonra, Jin wook battaniye almak için toptanci pazarina gider. Ve Güney Kore Kapitalizmi’nin asiriligi onu çok sasirtir. Ev yolunda kaybolarak, in-wook’un dairesinin nerede oldugunu bilmeyen, Hye Jong’dan yardim etmesini ister. Ikisi, bütün geceyi dolasarak geçirir. Bir gün Jin-wook ve eski kiz arkadasini görmek için Vietnam’dan Pusan’a gelen, kaçak bir göçmen Ting-woon’la karsilasir. O gece,Ting-woon’un Korece konusamamasina ragmen; bir motelde Ting-woon ve Jin Wook içten bir sekilde konusma yapar.
Çeviren:kizillale

English

Director: Dong-Kim
Writer: Dong-Hyeon Kim
Producer: Jin-su Park
Genre:Dram
Released Day:30 Nisan 2009
Time: 112 dk.
Language: Korece
Country: Güney Kore

Cast

In-su Park
Hie-jin Choi
Jin-hyeok Kim
Jin-mo Ju
Hong Il Seong

Plot:
Jin-wook is a North Korean defector who has just completed education at the center for North Korean adjustment to South Korean life. After moving into his first Seoul apartment, Jin-wook goes out to a wholesale market to buy blankets and his shocked at the excessives of South Korean capitalism. Getting lost on the way home, he asks for help from Hye-jeong, who doesn’t know where Jin-wook’s apartment is either. The two end up wandering all night long. On another day, Jin-wook meets Ting-woon, an illegal immigrant from Vietnam on his way to Pusan to see his ex-girlfriend, a meeting that turns out to be an ill-fated reunion. That night Jin-wook and Ting-woon had a heart-to-heart talk in a motel even though Ting-woon is not capable of speaking Korean...

http://www.youtube.com/watch?v=2skhEocQKGE

[Resim: pegiimza.png]
[Resim: photo87529.jpg]

[Resim: photo87528.jpg]

[Resim: photo87527.jpg]

[Resim: photo87525.jpg]

[Resim: photo87524.jpg]

[Resim: photo87532.jpg]

[Resim: photo87531.jpg]

[Resim: photo87526.jpg]

[Resim: photo87530.jpg]
Filmle ilgili fazla resim bulamadim ama arastiriyorum bulunca daha fazlasini ekleyecegim simdilik bunlarla idare edelim.Smile
Tanitim için sag ol güzel olmus filmin konusu da güzel ...Alkis

Just Feel Better
Güzel bir filme benziyor seyredebilirsem ben de seyredecegim... Tesekkürler konu için.
Cemile hayatim arkandan yetisemiyorum yine bir güzellik daha tesekkürler...Onay
'' Cennet kolay değil Cehennem lüzumsuz değil.''
Sevdan beni terketmedi~
Tanitim için tesekkürler ablacigim. Onay
Çok güzelmis ablacim ellerine saglik süpersin ya. Alkis Opucuk
Tesekkürler, güzel bir tanitim daha. Smile Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi