yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harmony / 하모니 (2010)
Harmony / 하모니 (2010)
[Resim: fullsizephoto105104.jpg]

Yönetmen: Dae-kyu Kang
Oyuncular: Kim Yoon-jin, Mun-hee Na, Jang Yeong Nam, Kang Ye Won, Su-young Jung, Park Joon-Myeon
Fragman: http://www.dailymotion.com/video/xbmdsm_...q_creation

Özet: (Alıntıdır)
Moon Ok (Mun-hee Na) üniversite de müzik profesörüdür ancak kocasından ve kayınvalidesinden gördüğü kötü muameleden dolayı suça karışmıştır ve şimdi idam suçlularının kaldığı bir hapishanede ölümü beklemektedir. Hapishanede Jeong-hye (Yunjin Kim) adında gördüğü fiziksel şiddeten dolayı kocasını öldürmüş genç bir kadınla tanışır.Jeong-hye (Yunjin Kim) tutuklandığı sırada hamiledir ve çok geçmeden çocuğunu doğurur. Şimdi, çocuğu doğduktan 18 ay sonra onu evlatlık vermek zorundadır. Bebeğiyle ayrılmadan önce sadece bir günü onunla dışarda geçirmek için hapishanenin korosuna yazılır.Moon Ok da koronun şefi olur. Hapishane arkadaşları ve gardiyanlar çok geçmeden grubun şarkılarından fazlasıyla etkilenir. "Harmony" kadın mahkumların hayatının anlatıldığı eşsiz bir drama.

>>>Filmin Capslerine Ulaşmak İçin Tıklayınız<<<<

English:

Director: Dae-kyu Kang
Cast: Kim Yoon-jin, Mun-hee Na, Jang Yeong Nam, Kang Ye Won, Su-young Jung, Park Joon-Myeon
Trailer: http://www.dailymotion.com/video/xbmdsm_...q_creation

Plot

Moon Ok (Mun-hee Na) was a musical professor at a university, but is now on death row for committing a crime caused by the abuse of her husband and mother-in-law. In prison she meets a young lady named Jeong-hye (Yunjin Kim) who killed her husband because of physical abuse. At the time of her arrest, Jeong-hye was pregnant and the baby was eventually born in prison. Now 18 months later, Jeong-hye's baby must be given up for adoption. To spend one day with her baby outside of prison, Jeong-hye forms a prison choir group. Moon Ok becomes the conductor for this choir.
The inmates and prison officers are soon touched by the music produced by this group. "Harmony" provides for a unique human drama set within the world of a female prison.

Geri Döndüm

Konusu çok güzelmis. Paylasim için sag ol. Smile
Çok degisik bir konusu var. Tanittigin için tesekkürler. Onay
Nedense çok merak ettim izlemek istiyorum. Konusu da ilgimi çekti... Tanitim için tesekkürler, özet gayet detayli olmus sag olun. =)=)...
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
[Resim: photo105126.jpg]
[Resim: photo105123.jpg]
[Resim: photo105114.jpg]

Geri Döndüm

Sonunda herseyiyle bitmis. Biggrin Konu bölünmesin diye yazmadim da. Biggrin
Çok güzel konusu var ellerine saglik Dilek'cigim. Smile
Umarim kisa zamanda izlerim. Ellerine saglik. Onay
Çok güzele benziyor, konu için tesekkürler. Izleme imkanim olur umarim bir gün.
HAYAT? deseler vereceğim CEVAP

Unutma kaderini sen değiştirebilirsin.

Güzel bir konuya deginmisler. Tesekkürler.
Konu süper,kadinin durumu içler acisi galiba, izlemek isterim konu için sag olun.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi