27-07-2011, Saat: 16:53
(Son Düzenleme: 03-08-2012, Saat: 18:48, Düzenleyen: Koreli-kız.)
Hampyeong Mud Sauna Village Hampyeong Beef / Hampyeong Mud Sauna Köyü Hampyong Sığır Eti
![[Resim: hanoo.gif]](http://img692.imageshack.us/img692/9869/hanoo.gif)
Tanıtım:
Cheonji sığır eti Hampong, Kore’de en çok germanyum bulunduran sığır etidir. Stok çiftliği sahil boyunca yayılır; kirletilmemiş bir ortamda lifli beslenme ile (İçindekiler: mısır, mısır glüteni, yulaf, saman, pamuk tohumu küspesi) büyümüşlerdir ya da kendileri tarafından çiftlikte yapılmış yem (İçindekiler: soya fasulyesi unu, susam posası, arpa) üretilmiş ve kombine yem yerine beslenmiştir, böylece sığır eti zengin ve lezzetli olur. Et birinci sınıf et olarak tanınan yumuşak ve çiğnenebilir bir et olur.
Ayrıca, iyi yetiştirilmiş erkek buzağılar kısırlaştırılır ve yüksek kaliteli et için yetiştirme programı uygulanır; yetiştirme dönemi boyunca, üstün kalitede kendinden sağlanan besleme ile 18 aya kadar beslenir; besi döneminde buzağılar 24 aya ve sonrasında lifli besinlerle beslenir ve daha sonra pazarlara iletilir.
Hampyeong Etinin Faydaları:
Hampyong inekleri çeşitli lifli yem ve / veya doğal fermente yemlerle yetiştirildiğinden beri, et kan dolaşımına yardımcı olan ve yetişkinlerde çeşitli hastalıkları önleyen doymamış yağ asidi içerir. Ayrıca bol miktarda aklisyum ve demir içerdiğinden diğer etlere göre daha lezzetli ve yüksek kalitelidir.
Çeviri: Elif94
English
Introduction:
The beef of Cheonji, Hampyeong has the most germanium in Korea. The stock farm is spread along the seashore; in an uncontaminated raising environment raised with fibroid feed (ingredients: corn, corn gluten, oats, hay, cottonseed meal) or feed made by the farmhouse itself (ingredients: soy bean meal, sesame dregs, barley) is manufactured and fed instead of combined feed; thus, the beef becomes rich and tasty. The flesh is tender and chewy, recognized as first-rate meat.
Also, well-bred male calves are castrated and reared following the program for manufacturing high-quality meat; during rearing period, superior quality self-supplied feed is fed until 18 months; during the fattening period, fibroid feed is fed until the calves are 24 months old or more, and then forwarded to markets.
Benefit of Hampyeong meat:
Since Hampyeong cows are reared with various fibroid feed and/or natural fermented feeds, the meat contains quantities of unsaturated fat acid which helps blood circulation and prevents various diseases in adults. It also has abundant calcium and iron, thus, it is much more tasty and higher quality than other meat.
Source
![[Resim: hanoo.gif]](http://img692.imageshack.us/img692/9869/hanoo.gif)
Tanıtım:
Cheonji sığır eti Hampong, Kore’de en çok germanyum bulunduran sığır etidir. Stok çiftliği sahil boyunca yayılır; kirletilmemiş bir ortamda lifli beslenme ile (İçindekiler: mısır, mısır glüteni, yulaf, saman, pamuk tohumu küspesi) büyümüşlerdir ya da kendileri tarafından çiftlikte yapılmış yem (İçindekiler: soya fasulyesi unu, susam posası, arpa) üretilmiş ve kombine yem yerine beslenmiştir, böylece sığır eti zengin ve lezzetli olur. Et birinci sınıf et olarak tanınan yumuşak ve çiğnenebilir bir et olur.
Ayrıca, iyi yetiştirilmiş erkek buzağılar kısırlaştırılır ve yüksek kaliteli et için yetiştirme programı uygulanır; yetiştirme dönemi boyunca, üstün kalitede kendinden sağlanan besleme ile 18 aya kadar beslenir; besi döneminde buzağılar 24 aya ve sonrasında lifli besinlerle beslenir ve daha sonra pazarlara iletilir.
Hampyeong Etinin Faydaları:
Hampyong inekleri çeşitli lifli yem ve / veya doğal fermente yemlerle yetiştirildiğinden beri, et kan dolaşımına yardımcı olan ve yetişkinlerde çeşitli hastalıkları önleyen doymamış yağ asidi içerir. Ayrıca bol miktarda aklisyum ve demir içerdiğinden diğer etlere göre daha lezzetli ve yüksek kalitelidir.
Çeviri: Elif94
English
Introduction:
The beef of Cheonji, Hampyeong has the most germanium in Korea. The stock farm is spread along the seashore; in an uncontaminated raising environment raised with fibroid feed (ingredients: corn, corn gluten, oats, hay, cottonseed meal) or feed made by the farmhouse itself (ingredients: soy bean meal, sesame dregs, barley) is manufactured and fed instead of combined feed; thus, the beef becomes rich and tasty. The flesh is tender and chewy, recognized as first-rate meat.
Also, well-bred male calves are castrated and reared following the program for manufacturing high-quality meat; during rearing period, superior quality self-supplied feed is fed until 18 months; during the fattening period, fibroid feed is fed until the calves are 24 months old or more, and then forwarded to markets.
Benefit of Hampyeong meat:
Since Hampyeong cows are reared with various fibroid feed and/or natural fermented feeds, the meat contains quantities of unsaturated fat acid which helps blood circulation and prevents various diseases in adults. It also has abundant calcium and iron, thus, it is much more tasty and higher quality than other meat.
Source
Even if tears fall now, I will smile a little later.
![[Resim: sa7zsma.gif]](http://www.firegoon.com/images/sa7zsma.gif)
![[Resim: sa7zsma.gif]](http://www.firegoon.com/images/sa7zsma.gif)