Red Pepper / Kırmızı Biber
Acı biber A ve C vitaminleri içerdiğinden solunum hastalıklarında son derece iyi gelir ve bağışıklık sistemini güçlendirir.Kırmızı biber, elmaya göre 20-30 kat daha fazla C vitamini içerir.Onun sıcak lezzet sırrı mide suyu için midenizi uyarır.Böyle yaparak, iştah açtırır ve kan dolaşımını artırır.
Kırmızı Biber ve Kimchi
Kırmızı biber Kimchi'nin en önemli maddesidir ve kapsaisin de Kimchi tadını belirler.Lezzetli Kimchi yapmak için yerel olarak yetiştirilen kırmızı biber ve lahana Nappa kullanır.
Kapsaisin
Kimchi tadını belirler ve Kırmızı biber önemli bir maddedir.Kapsaisin kırmızı biber sıcak tadından sorumlu olan maddedir. Bu tat ve koku kaybını önler.Pul biberi Kimchi için en önemli baharat olduğundan, biz bu kapsaisini Kimchi tadını belirler diyebiliriz.
Çeviri:ewrem-se7en
Kaynak
------------------------
As hot pepper contains vitamins A and C, it is exceptionally good for respiratory illnesses and it strengthens the immune system. Red pepper contains 20-30 times more vitamin C than apples and its hot taste stimulates your stomach to secret more gastric juices. By doing so, it stimulates our appetite and enhances our blood circulation.
Red Pepper and Kimchi
- Red pepper is the major ingredient of Kimchi and capsaicin determines the taste of Kimchi. Haenam uses locally-grown red pepper and Nappa cabbage to make fresh, tasty Kimchi.
Capsaicin
- Red pepper is an important ingredient as it determines the taste of Kimchi. Capsaicin is the substance that is responsible for the hot taste of red pepper. It prevents oil from losing the taste and smell. As crushed red pepper is the major seasoning in Kimchi, we can say that capsaicin determines the taste of Kimchi.
Source
İmzamçokBÜYÜKhani♥