yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hae Mo-su / 해모수 (Bukbuyeo)
Valla kafam karisti ama tesekkürler Tugba'cim harika bir tanitim olmus. Smile
•• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic
「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
Torunun torunu ha olsun sonuçta akrabalar ama resim oldukça ilgimi çekti ne kadar da atalarimiza benziyor? Insan sasip kaliyor ben böyle resimlere tarih kitabinda çok rastlardim...Tesekkürler Tugba. Smile
Yasamini merak ettigim ve çok önemsedigim karakterlerden bir tanesi, bize bu karakteri tanittiginiz için tesekkürler.
(04-03-2009, Saat: 14:38)Setsuna yazdı: Torunun torunu ha olsun sonuçta akrabalar ama resim oldukça ilgimi çekti ne kadar da atalarimiza benziyor? Insan sasip kaliyor ben böyle resimlere tarih kitabinda çok rastlardim...Tesekkürler Tugba Smile

Evet gerçekten benziyor, özellikle tarihte kurulan ilk Türk devletlerindeki atalarimiza..Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Burada verilen bilgi ile dizi de ögrendigim bilgi arasinda baya bir fark var. Gerçi böyle olmasi gayet normal çünkü milattan önce'den bahsediliyor.. Genis bir bilgiye sahip bir konu olmus..Tesekkürler Tugba. Smile
(12-03-2009, Saat: 0:59)kaderim yazdı: burada verilen bilgi ile dizi de ögrendigim bilgi arasinda baya bir fark var. gerçi böyle olmasi gayet normal çünkü milattan önce'den bahsediliyor..genis bir bilgiye sahip bir konu olmus..tesekkürler tugbaSmile

Jumong'un babasi olusu efsanelere dayaniyor..Gerçekte Haemosu Kral yani Dangun.
Hakkınızı helal edin. ~
Hayatini merak ettigim karakterlerden biriydi tesekkürler Tugba abla. Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Tanitim için tesekkürler. Alkis Alkis Onay
Paylasim için tesekkürler. Smile Tarihteki Hae Mo-So'yu merak ediyordum, bilgiler çok güzel. Smile
(01-03-2009, Saat: 22:41)sunshine yazdı:
(01-03-2009, Saat: 22:40)Ho Min yazdı: Tugbacim öncelikle bu hayatini çok merak ettigim kahramani tanittigin için tesekkür ederim Biggrin ama aklima bir sey takildi, yanlis okumadiysam Jumong; Haemosu'nun oglu degil de, Haemosu'nun oglunun torunuymus, yanlis anlamadim degil mi? Sasirdim açikçasi.Sarhos
Tekrar tesekkürler, emegine saglik Smile

Evet aynen öyle..Jumong'un babasi olmasi tamamen efsaneymis..Babasi Go Mo-su imis..Biggrin

Bende yaziyi okudugumda bu tür bisey anladim sanki...
Sonradan yorumlari okuyunca demek ki dogru anlamisim dedim. Smile
Vallahi çeviri için çok sagol.. Uzun bir çeviri olmus Tugbacim..Alkis
RAIN / 비 / ELF Se7en / A+ / Changjo / VIP / TripleS / Boice / Inspirit / Hottest

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi