yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gwangju International Airport / 광주국제공항

Gwangju International Airport / 광주국제공항

Gwangju, South Korea (Güney Kore)

Gwangju şehrinde Güney Kore'de bulunan bir havaalanıdır, ve Kore havaalanı meclisi tarafından idare edilir. Havaalanı 1948 yılında Kasım ayında kuruldu. 1950'de ilk ticari uçuşunu gerçekleştirmşstir.
2006 senesinde yaklaşık olarak 1,629,787 yolcu bu havaalanından faydalandı.

1948'de Gwangju Uluslararası Havaalaniında ilk ticari uçak (DC-3) 10 Şubat 1950 de ilk uçuşunu yapmıştır. 10 Ocak 1964'te havaalanı mevcut adrese yerleştirilmiş ve yolcu terminalleri, taksi yolu, otelleri ve diğer tesisler ile tam ölçekli bir taşımacılık için yenilenmiştir. Tamamıyla "Havaalanı" görünümüne kavuşan Gwangju alanı Kore havalanı meclisi tarafından satın alınıp, idare edilmiştir. 1990 Haziran ayından beri Kore havaalanı meclisi tarafından idare edilmektedir.

Yenilenmesinin ardından yıl başına 140,000 uçuş yapılması hedeflendi. Havaalanı 4,000,000'den fazla kapasitesiye sahip bir yolcu terminali, dönemsel olarak 33,000 tona kadar bir kargosu, aynı zamanda yeniden yapılandırılan 7 uçuş pisti ve 933 araba için bir otoparkı olan bir alandır.

Havaalanı Kore'nin güneybatı hava ulaşımı için Gwangju şehrinden batıya doğru 11 kilometreden fazla bir alana uçuşu sağlamada önemli bir rol oynar.

Havayolu taşımacılıkları ve varış yerleri

• Asiana Airlines (Jeju, Seoul-Gimpo)
• China Eastern Airlines (Shanghai-Pudong)
• Far Eastern Air Transport (charters to Taiwan)
• Hong Kong Airlines (Hong Kong)
• Korean Air (Jeju, Seoul-Gimpo, Shanghai-Pudong)

-Kaynak-

English

In the city of Gwangju in South Korea, which is an airport, airports, and Korea will be managed by council. Airport in 1948 was established in November. Performed the first commercial flight in 1950.
In 2006 approximately 1,629,787 passengers have benefited from this airport.
Gwangju International Airport in 1948, the first commercial aircraft (DC-3) February 10, 1950 was the first flight. Current address placed on airport January 10, 1964, and passenger terminals, taxiways, hotels and other facilities have been renewed for a full-scale transport. Completely "Airport" view gained by the Gwangju area council purchased the airport in Korea, has been administered. Since June 1990 the Korean airport is managed by Council.
In the wake of renewed per year have been targeted 140.000 canceled flights. 4,000,000 airport more than an kapasitesiye passenger terminal, a cargo periodically up to 33.000 tons, the runway at the same time restructured and 7 flights a parking lot for 933 cars which is a field.
Korea's south-west of the airport for air transportation from the city of Gwangju in a field of more than 11 kilometers westward flight will play an important role in providing.

Air transportation and destination locations

• Asiana Airlines (Jeju, Seoul-Gimpo)
• China Eastern Airlines (Shanghai-Pudong)
• Far Eastern Air Transport (charters to Taiwan)
• Hong Kong Airlines (Hong Kong)
• Korean Air (Jeju, Seoul-Gimpo, Shanghai-Pudong)

-Source-
Teşekkür ederiz... Smile
Paylaşımın için çok teşekkürler.
Dong_Yul ( Aylık Forum Dergisi )

Heart is

Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceklerini söyleyen adamdır.

İmzadaki gif 300kb'dan fazla olduğu için silinmiştir.
Çok güzel bir tanıtım olmuş, teşekkürler. Smile
Her ikinizin de ellerine sağlık. Çok güzel bir tanıtım olmuş. Alkis
Where's in the title?
Isn't it japanese airline?
I just wonder, answer me please.~ ^_^
(23-12-2008, Saat: 17:57)arashizzz yazdı: Where's in the title?
Isn't it japanese airline?
I just wonder, answer me please.~ ^_^

No, It's Korean Airline. Smile
Hakkınızı helal edin. ~
Tanıtım çok güzel olmuş, ellerinize sağlık. Smile
Tanıtım harika. Sağ olun. Smile

мƒ

Ebru&BüsRa...!
Tanıtım için teşekkürler. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi