Grain ( Tahıl )
![[Resim: rice2009115105123109.jpg]](http://img10.imageshack.us/img10/5866/rice2009115105123109.jpg)
Kore'de organik tarımın ilklerinden olan Hongseong-gun'da yetiştirilen tahıl, denizden gelen rüzgarla ve güneş ışığıyla yetiştirilen yüksek kaliteli tahıldır.
Kurutulduğunda parlar ve üstün kaliteye sahip olur. İyi-kaliteli tohum beyaz ve şeffaf, parlak, kısa ve oval şekillidir. Aynı zamanda yumuşak ve yapışkan ve ağızda kolay çiğnenir. Tahılın uzun zamanda iyi korunması için pamuk kurtlarını önlemek zorunludur. Bu konuda aydınlık bir günde, yarım gün güneş ışığı altında bırakmak iyi olur. Serin yerde korumak önemlidir kısa aralıklarla havalandırılan bir yerde, aynı noktada uzun aralıklarda değil. Tahıl kurtlarından korumak için bir parça gazete üzerine tahıl yaymak gerekir.
Çeviri: bin_pisman
Kaynak
English
The grain cultivated in Hongseong-Gun, the befinner of Korean organic farming, is high-quality grain produced with the sea wind and sunlight. When cooked, it turns glossy and its quality is excellent. Good-quality grain is white and transparent with a gloss, and it is short and oval-shaped. Also it is soft and sticky to chew and sticks well in the mouth. To preserve good grain for long, you have to prevent grain weevils.
On a bright day, it is good to leave it out under the sunlight for about half a day. It is important to preserve the grain in a cool well ventilated place in short amounts, not in large amounts in the same spot. To get rid must of grain weevils, spread the grain out on a piece of newspaper.