Gimje Surokgol Village's Kale Angelica Keiskei
Surokgol köyünde yetişen sebzeler, çevre dostu organik üretimdir ve çiftçilerimizin sevgi ve ilgisini içerir. Organik Üretim kimsayal gübre ya da katkı maddelerinin eklenmemesidir ve bunlar diğerleri gibi hoş görünmeyebilir, birazcık farklı tada sahip olabilirler. Fakat, böcekler için yararlı olan şey, insanlar için de yararlıdır.
![[Resim: surokveg200611161346282.jpg]](http://img853.imageshack.us/img853/519/surokveg200611161346282.jpg)
Kale: Kale, kıvırcık kale, sarılmış kale, beyaz ve pembe çiçekli kale olarak sınıflandırılır. Kore’de genellikle yediğimiz sey Collard adını verdiğimiz sarılmış kaledir.
Kale, diğer sebzelerle karşılaştırıldığında daha fazla C vitamini, keroten ve protein içerir ve sarma ve içecek yapımı için iyidir.
Kale sütten üç kat daha fazla kalsiyum içerir ve onun yeşilözü kırmızı kan hücrelerini oluşturur.
![[Resim: surokveg220061116134628.jpg]](http://img163.imageshack.us/img163/9441/surokveg220061116134628.jpg)
Anglecia Keiskei: Myeongilyeop ya da Sinripcho olarak da adlandırılır çünkü eğer bir yaprak koparırsan, ertesi gün yeni bir yaprak çıkar. Yaprak oldukça zayıf ve hassastır ve parlak yeşil renge sahiptir. Yeni filizlerden içecek ya da mevsim salatası yapılabilir. Diğer yiyecekleri sarmak için ya da haşlanıp ve kurutulup baharat olarak kullanılabilir. Genellikle mucize bitki olarak anılan Anglenica keiskei çok fazla A, B1, B2-B12, C ve D, yeşilöz ve germanyum içerir.
Gimje Surokgol Köyü İçin Tıklayın...
Çeviri: puduhepa1307
___________________________________________________
English
Vegetables grown in Surokgol Village are environmentally-friendly organic produce and contain the love and care of our farmers. Organic-grown produce does not add chemical fertilizers or additives and thus may not look as pretty as others or may taste slightly different. However, what is safe for insects is safe for people too.
Kale: Kale is classified into curvy kale, wrap kale, and white and pink flower kale. What we usually eat in Korea is wrap kale called collard.
Kale contains more vitamin C, carotene, and protein compared to other vegetables and is good for wrapping and juicing.
Kale contains three times as much calcium as milk and its chlorophyll generates red blood cells.
Angelica keiskei: It is also called Myeongilyeop or Sinripcho because if you pick a leaf, a new leaf comes out the next day. The leaf is thick yet tender and has a shiny dark green color. Young sprouts can be juiced or seasoned as salad. Use it to wrap other foods or boil and season it as condiment. Often called the Herb of Miracle, Angelica keiskei contains lots of vitamin A, B1, B2~B12, C, and D, chlorophyll, and germanium.
Click Here For Gimje Surokgol Village
Kaynak/Source
Surokgol köyünde yetişen sebzeler, çevre dostu organik üretimdir ve çiftçilerimizin sevgi ve ilgisini içerir. Organik Üretim kimsayal gübre ya da katkı maddelerinin eklenmemesidir ve bunlar diğerleri gibi hoş görünmeyebilir, birazcık farklı tada sahip olabilirler. Fakat, böcekler için yararlı olan şey, insanlar için de yararlıdır.
![[Resim: surokveg200611161346282.jpg]](http://img853.imageshack.us/img853/519/surokveg200611161346282.jpg)
Kale: Kale, kıvırcık kale, sarılmış kale, beyaz ve pembe çiçekli kale olarak sınıflandırılır. Kore’de genellikle yediğimiz sey Collard adını verdiğimiz sarılmış kaledir.
Kale, diğer sebzelerle karşılaştırıldığında daha fazla C vitamini, keroten ve protein içerir ve sarma ve içecek yapımı için iyidir.
Kale sütten üç kat daha fazla kalsiyum içerir ve onun yeşilözü kırmızı kan hücrelerini oluşturur.
![[Resim: surokveg220061116134628.jpg]](http://img163.imageshack.us/img163/9441/surokveg220061116134628.jpg)
Anglecia Keiskei: Myeongilyeop ya da Sinripcho olarak da adlandırılır çünkü eğer bir yaprak koparırsan, ertesi gün yeni bir yaprak çıkar. Yaprak oldukça zayıf ve hassastır ve parlak yeşil renge sahiptir. Yeni filizlerden içecek ya da mevsim salatası yapılabilir. Diğer yiyecekleri sarmak için ya da haşlanıp ve kurutulup baharat olarak kullanılabilir. Genellikle mucize bitki olarak anılan Anglenica keiskei çok fazla A, B1, B2-B12, C ve D, yeşilöz ve germanyum içerir.
Gimje Surokgol Köyü İçin Tıklayın...
Çeviri: puduhepa1307
___________________________________________________
English
Vegetables grown in Surokgol Village are environmentally-friendly organic produce and contain the love and care of our farmers. Organic-grown produce does not add chemical fertilizers or additives and thus may not look as pretty as others or may taste slightly different. However, what is safe for insects is safe for people too.
Kale: Kale is classified into curvy kale, wrap kale, and white and pink flower kale. What we usually eat in Korea is wrap kale called collard.
Kale contains more vitamin C, carotene, and protein compared to other vegetables and is good for wrapping and juicing.
Kale contains three times as much calcium as milk and its chlorophyll generates red blood cells.
Angelica keiskei: It is also called Myeongilyeop or Sinripcho because if you pick a leaf, a new leaf comes out the next day. The leaf is thick yet tender and has a shiny dark green color. Young sprouts can be juiced or seasoned as salad. Use it to wrap other foods or boil and season it as condiment. Often called the Herb of Miracle, Angelica keiskei contains lots of vitamin A, B1, B2~B12, C, and D, chlorophyll, and germanium.
Click Here For Gimje Surokgol Village
Kaynak/Source