Gariwangsan Village Corn ( Gariwangsan Köyü Mısırı )
Mısırda seker gibi vücutta depolanmayan bir çok glikoz bulunur, çok yeseniz bile bu sizi şişmanlatmaz. Mısır içinde bol miktarda cilt ve fiziksel güç için iyi olan, iyilepştirici ve böbrek rahatsızlıklarına iyi gelen E vitamini bulundurur.
Jeongseon mısırı buğdayın içerdiği lifin 5 katından fazlasını içerir.
Mükemmel bir kalite ve lezzete sahiptir çünkü besleyici mısır için en iyi yer olan Jeungseun’da her yıl biçilir. Mısırın orjinali yetiştirme yöntemlerini Kızılderililerden öğrenen İspanyollar tarafından İpek Yolu üzerinden Amerika’ya getirildi .Kore'ye 16. yüzyıl Koryeo Dönemi boyunca yayıldı.
* Kaynak *
-----------------------------------------------------------------
ENGLISH
Gariwangsan Village Corn
There is a lot of dextrose in the corn as this sugar is not stored in the body, it doesn't make a person grow fat even though you may eat a lot. Corn abounds in vitamin E which is good for the skin, physical strength, healing, and cure of kidney trouble.
Jeongseon corn has above 5 times as much fiber as wheat.
It has excellent quality and taste because it is glutinous corn reaped each year in Jeungseun which is the best suited to growing corn. Corn originated in America and was introduced along the silk road by the Spanish who learned of the method of cultivation from the American Indians. It was spread throughout Korea in the sixteen century in the Koryeo era.
* Source *
Mısırda seker gibi vücutta depolanmayan bir çok glikoz bulunur, çok yeseniz bile bu sizi şişmanlatmaz. Mısır içinde bol miktarda cilt ve fiziksel güç için iyi olan, iyilepştirici ve böbrek rahatsızlıklarına iyi gelen E vitamini bulundurur.
Jeongseon mısırı buğdayın içerdiği lifin 5 katından fazlasını içerir.
Mükemmel bir kalite ve lezzete sahiptir çünkü besleyici mısır için en iyi yer olan Jeungseun’da her yıl biçilir. Mısırın orjinali yetiştirme yöntemlerini Kızılderililerden öğrenen İspanyollar tarafından İpek Yolu üzerinden Amerika’ya getirildi .Kore'ye 16. yüzyıl Koryeo Dönemi boyunca yayıldı.
* Kaynak *
-----------------------------------------------------------------
ENGLISH
Gariwangsan Village Corn
There is a lot of dextrose in the corn as this sugar is not stored in the body, it doesn't make a person grow fat even though you may eat a lot. Corn abounds in vitamin E which is good for the skin, physical strength, healing, and cure of kidney trouble.
Jeongseon corn has above 5 times as much fiber as wheat.
It has excellent quality and taste because it is glutinous corn reaped each year in Jeungseun which is the best suited to growing corn. Corn originated in America and was introduced along the silk road by the Spanish who learned of the method of cultivation from the American Indians. It was spread throughout Korea in the sixteen century in the Koryeo era.
* Source *