yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gapyeong Apple / Gapyeong Elması
#1

Gapyeong Apple / Gapyeong Elması

[Resim: gapyeong.jpg]

Büyüklüğü 75 ha
Yillik üretim 1.700 Ton / Esas mertebe Fuji, Aori, Hongno

Özellikleri

- Tatlılık seviyesi : Ülke genelinde 14.6 → Gapyeong'da 15.4 derece (ülke genelinde diğer elmalardan 1 derece daha yüksek)

- Köyün dağda olması nedeniyle ortalama sıcaklık 12°C ve günlük sıcaklık değeri yüksektir (hasat zamanı 10°C'den daha yüksek). Bu yüzden ülke genelinde tatlılık derecesi en yüksek; elmanın etli kısmı sert ve körpe aynı zamanda taze ve suludur.


Çeviri : underground.34

Kaynak

~~~~~




English


Gapyeong Apple / Gapyeong Elmasi

Size 75 ha
Annual produces 1,700M/T Main grade Fuji, Aori, Hongno


Characteristics

- Degree of sweetness: 14.6 degrees nationwide → 15.4 degrees in Gapyeong (1 degree higher than other apples nationwide)

- Since the village is in the mountain, the average temperature is 12°C and the daily temperature range is high (during harvest time higher than 10°C) so that the degree of sweetness is at the highest nationwide and the apple flesh is hard and tender at the same time, which makes them crispy.


Source
Hello,Hello you Infinite boy !
Cevapla
#2
Tesekkürler....



Kanatlarımız var da uçmaya mı çalıştık?
Ya da düşmek bitmezken uçmaya mı alıştık?
Gözlerimiz bundan mı her daim yukarıda.Uçmaya çalışırken kırıldı kanadımız.
Bir medeniyet düşün düşmeyi uçmak sanan.Bir kanat düşün düşmek için olmayan.
Bir rahmet düşün alemleri kaplayan.

HYUN JOONG~RAİN



Cevapla
#3
Paylasim için tesekkürler. Smile
Cevapla




Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi