yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Full House Take 2 / 풀하우스 Take 2 (2012)
Ne zaman gelecek? Bekleye, bekleye biktim.
kim jae jong aşkım
Konu 2009 yilinda açilmis hala film çekilmemis vaz mi geçildi?
Bilgisi olan var mi?
FULL HOUSE 2 GELIYOR

Full House 2'de Hwang Jung Eum'un ve No Min Woo'nun oynayacagi kesinlesti.

No Min Woo'nun erkek basrol ve Hwang Jung Eum'un kadin basrol olacagi yönündeki dedikodulardan sonra, ikisinin de "Full House'' dizisinin devaminda Rain ve Song Hye Kyo'nun yerini alacaklari aogrulandi. (Ay Aglayacagim simdi askere gitmeseydi Rain'im oynardi kesin Sad)
...

26 Eylül'de de Hwang Jung Eum'in "Full House 2" nun kadin basrolü olacagi kesinlesti.

Ek olarak, No Min Woo erkek basrol oldu. Dizinin yapimcilari, diger erkek oynucu için ünlü bir grubun üyesi olan Person A ile ilgili tartismalarini sürdürüyor.

Kore Yildizlari Türkiye'den alintidir. Ne kadar dogru bilmiyorum.
Düşlerim Var...
Uyandığımda Yalnızca Başını Hatırladığım...
Ve Asla Sonuna Kadar Görmeyi Beceremediğim...
Evet dogruymus. Hatta,No Min Woo twitter adresinde bunu dogrulamis. Full House'u sabirsizlikla bekliyorum falan diye. Umarim ilkini aratmayacak kadar güzel bir dizi olur. Ama Rain'le Song Hye Kyo'nun yerini tutamazlar. Sad
Umarim olur.
Bi Rain'in tatliligini ve sempatikligini yakalayamazlar bence. Askere gitmeseydi keske. Sad
[Resim: 10476.gif]

....Minoz Turkey....

(27-09-2011, Saat: 19:47)bade-bade yazdı: FULL HOUSE 2 GELIYOR

No Min Woo'nun erkek basrol ve Hwang Jung Eum'un kadin basrol olacagi yönündeki dedikodulardan sonra, ikisinin de "Full House'' dizisinin devaminda Rain ve Song Hye Kyo'nun yerini alacaklari aogrulandi. (Ay Aglayacagim simdi askere gitmeseydi Rain'im oynardi kesin )
...

26 Eylül'de de Hwang Jung Eum'in "Full House 2" nun kadin basrolü olacagi kesinlesti.

Ek olarak, No Min Woo erkek basrol oldu. Dizinin yapimcilari, diger erkek oynucu için ünlü bir grubun üyesi olan Person A ile ilgili tartismalarini sürdürüyor.

Bu benim çevirim. Smile Tipa tip ayni çeviriyi yapan baska biri yoksa tabi ki... Sleepy Önce bu sitenin haberlerine bir göz atmalisiniz. Onay

(01-10-2011, Saat: 0:30)paseuma yazdı:
(27-09-2011, Saat: 19:47)bade-bade yazdı: FULL HOUSE 2 GELIYOR

No Min Woo'nun erkek basrol ve Hwang Jung Eum'un kadin basrol olacagi yönündeki dedikodulardan sonra, ikisinin de "Full House'' dizisinin devaminda Rain ve Song Hye Kyo'nun yerini alacaklari aogrulandi. (Ay Aglayacagim simdi askere gitmeseydi Rain'im oynardi kesin )
...

Bu benim çevirim. Smile Tipa tip ayni çeviriyi yapan baska biri yoksa tabi ki... Sleepy Önce bu sitenin haberlerine bir göz atmalisiniz. Onay
Özür dilerim... Yeni oldugum için site haberlerini görmedim. Bir daha olmaz. Çevirini izinsiz aldim kusura bakma... Bir daha öyle yaparim. Önce site haberlerine bakacagim.

Düşlerim Var...
Uyandığımda Yalnızca Başını Hatırladığım...
Ve Asla Sonuna Kadar Görmeyi Beceremediğim...
Özür dilemen için söylemedim canim. Smile Dogrulugundan emin ol diye söyledim. Smile
Rain olmadigi için biraz üzüldüm ama benim yeni oppam Avci'm oldugu için de çok sevindim.
[Resim: jhkg.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi