yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frozen Flower / 쌍화점 (2008)
[Resim: ccde4a8341.jpg]

[Resim: 20081216172745142981730.jpg]

[Resim: 00900020392950rs0.jpg]

[Resim: 105py6.jpg]

[Resim: 99cq0.jpg]

[Resim: 98pn2.jpg]

[Resim: 96he2.jpg]

[Resim: 94uo3.jpg]

[Resim: 93vi4r.jpg]
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Bu kiz gerçekten Min Hyorin mi? Ne kadar degismis, yüzü daha yuvarlak görünüyor. Sanki kilo almis. Yüzüne bir sey olmus sanki, düslerimin prensinde daha keskin hatlara sahipti yüzü. Ben karistirdim herhalde. Biliyorsaniz açiklarmisiniz, bu kiz gerçekten o mu?
Evet prencess, bu kiz o kiz. Ee kaç yil geçti Düslerimin Prensi'ni çevireli. Smile

(18-12-2008, Saat: 16:15)prencess yazdı: Bu kiz gerçekten Min Hyorin mi? Ne kadar degismis, yüzü daha yuvarlak görünüyor. Sanki kilo almis. Yüzüne bir sey olmus sanki, düslerimin prensinde daha keskin hatlara sahipti yüzü. Ben karistirdim herhalde. Biliyorsaniz açiklarmisiniz, bu kiz gerçekten o mu?
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN

Bir insan degisir de bu kadar mi degisir? Taniyamadim resmen. Yaslanmis desem aslinda yasi da çok büyük degil ama belki estetik filan olmustur. Sanirim bir de saç rengini degistirmis.
Bana da biraz bronzlasmis gibi geldi. Biggrin
Ilginç bir filme benziyor. Ne zaman izleyebilecegiz acaba?
Watching SMİLE AGAİN!
Dalı kurusada ağaç yağmura nasıl küser.
Saatin dursa bir an zaman onu nasıl bekler.
Yıkılır dökülür aman kalp kırılsada sever.
Korea-Fans FAN CLUP
Saraydaki Mücevher Fan Clup
Müthis bir tanitim olmus, eline saglik. Elime bir düssün hemen izleyecegim. Smile Gerçekten Minhyorin'e n'olmus öyle? Çok güzeldi bu kiz!
Internette 'Frozen Flower' bulunabilir, fakat ingilizce altyazili.
Çok güzel ve duygusal bir film, ama dikkat: acayip fazla acik sahne var . (ben o sahnelerde gözlerimi kapattim... Biggrin)

Filmin en duygusal sahnesi sonunda, bence.
Ben bu filmi cok sevdim, acik sahneler haric. Biggrin Smile
Çok güzel bir film, tavsiye edilir fakat 18+ olanlara.
Bende bu filmin çevirisi yapilsin diye bekliyorum uzun zamandir...
TR isim vermislerdi bir sitede. Ayazda Bir Çiçek gibi bir seydi isim, çok hosuma gitmisti o zaman.
Ama kralda ki de yani ne genis mide çocugu olmuyor diye...
Neyse en kisa zamanda izleriz umarim...
(01-05-2009, Saat: 19:23)mangadenoSH yazdı: Dikkat: acayip fazla acik sahne var :icon­­_redface:. (ben o sahnelerde gözlerimi kapattim.. Biggrin)

Filmin en duygusal sahnesi sonunda, bence.
Ben bu filmi cok sevdim, acik sahneler haric. BiggrinSmile

Çok halisin bence. 20 yas siniri hatta daha fazla bile olabilir. Bende Ingilizce alt yazili izledim, Ingilizcem çok kötü ama anladigim kadariyla kralin çocugu olmuyor ve muhafizindan kraliçe ile birlikte olmasini istiyor garip olansa kral muhafizina asik baslarda, muhafizda krali seviyor gibi görünüyor ama sonra kraliçeye asik oluyor. Ben böyle anladim aman dikkat, 20 yasin altindaysaniz sakin izlemeyin, size bir abla tavsiyesi. Ben filmi begendim malum sahneler disinda.
[Resim: 2474.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi