yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frozen Flower / 쌍화점 (2008)
ben film online nereden izleyebilirim bulamiyorum lütfen biri yazabilir mi?
Ya hayatimda böyle bir film izlemedim.Psikolojim bozuldu resmen.Kore filmlerini böyle bilmezdim.Bu kadar ayrintili çekilmesine ne gerek vardi bilmiyorum.Kadin erkek iliskisinden midem bulandi yani.Bu sahneleri çekerken hiçbir sey hissetmiyorlar mi yani...Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Bakis acinizi tamamen degistirebilir.Düsüncenizdeki kore askini bitirmemesi için izlemeyin derim
Bende hiç almayım. Teşekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
(05-06-2009, Saat: 0:34)Ýnci Tanesi yazdı: "Ssang Hwa Jeom & A Frozen Flower" Türkçe Anlamiyla "Ayazda Bir Çiçek" ...

Filme tesadüfen rastladim. Alisilmisin disinda sahneleri var. Ama konu olarak Goryeo Hanedanligin da geçen iliskilerden bahsediliyor. Izlemeyenler oldugu için fazla detaya girmeden kisaca bahsetmek istedim.

"Goryeo Krali, çocukluktan beri kendi yetistirdigi askerlerinden olan Hong Lim'e ilgi duymaya baslar. Hong Lim de Kralinin istegine boyun egmek zorunda oldugu için ona karsilik verir ve aralarinda o günün kosullarina uymayan gayri mesru bir iliski baslar. Kral bu iliski devam ederken ayrica evlidir. Karisi da bu durumdan haberdardir fakat elinden birsey gelmez. Bu iliskiler çemberi devam ederken, Hanedanlik Kral'in veliaht gösterebilecegi bir çocugunun olmasi gerektigini söyler. Ama kral çocuk sahibi olamiyordur. Bu nedenle en çok sevdigi ve güvendigi kisiyi, yani Hong Lim'i karisiyla gizlice beraber olup bir çocuk dünyaya getirmesi için ikna eder. Bundan sonrada olaylar daha da karmasik bir hal alir. Zaten filmin ana konusu da bu olaylardan sonra isleniyor."

Kesinlikle kaçirilmayacak bir film. Sonu gerçekten beklenmedik bir son.Film de Goong ve Jumong dramalarindan tanidigimiz "Ji Hyo Song" da basrolde. Ben gerçekten çok begendim. 2008 yapimi olmasi da dikkatimi çekmisti zaten. Izlemeyi düsünenlere israrla tavsiye ediyorum. Smile

Bu arada filmi ben Türkçe alt yazili izledim. Izlemek isteyenler için site ismini verebilirim. Smile

site ismini rica edebilirmiyim lütfen...
Hep Birşeyler içinde Kayboldum sessizce
Fırlattım Tüm Ylalanları
ÇıRıLÇıPLaK KaLdıM BiR BeNn...
tarihi film ve dizleri izlemekten çok zevk alıyorum ama bu filmi hiç beğenmedim hatta iğrendirici buldum kesinlikle tavsiye etmiyorum
Gianna jun fan club
Abartılı sahneler olmasaydı film cok daha güzel olurdu konu oyunculuk güzel +18 değil +25 falan olmalı bence Biggrin
<3 BEAST is the BEST <3 I'm the JOKER <3
Çok güzel.Smile

Filmi bugün izledim ve psikoloji denen şeyden hiç kalmadı. o__o Unnimin olur olmadık her yerini gördüm ya ><''
[Resim: ZmUcSkQ.gif]
≧ω≦
Teşekkürler.
[Resim: RnW9qn.gif]
♥ Hwang Yunseong pdx101 ♥
♥  GOT7 ♥ THE BOYZ ♥ Stray Kids ♥

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi