yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fly Daddy Fly / 플라이 대디 (2006)
Fly Dady Fly / 플라이 대디 (2006)

Yönetmen: Jong-tae Choi
Yapım Yılı: 2006
Dil: Korece
Senaryo: Jong-tae Choi
Kazuki Kaneshiro
Jeong-gu Shin
Yapımcılar: Jonathan Kim
Jonathan Kim
Gyu-seob Ko
Firma: Dain Film
Vizyon Tarihi: 03.08.2006

[Resim: e802300.jpg]

Oyuncular:

Lee Jun-ki
Lee Moon-sik
Woo Hyeon
Ahn Nae-sang
Lee Yeon-soo
Kim So-eun
Lee Jae-yong
Jo Seong-ha
Nam Hyun-joon

Konusu:

40 yaşlarında bir işadamı olan Jang ga-pil kızının okuldaki bazı erkek öğrenciler tarafından rahatsız edildiğini öğrenir. Okul boks yıldızı Kang-tae'ye planlar kurmaya başlar.Fakat planları başarısız olur. Go Seung-suk adında bir öğrenciden 45 gün boyunca dövüş dersi almayı kabul eder.

Açıklama Vip-Jvc'ye aittir!

Kaynak

Synopsis:

An ordinary businessman in his forties, JANG Ga-pil returns home one day to find his daughter sexually molested by some schoolboys, including school boxing star KANG Tae-wook. Realizing that he has no background and money to fight back, he plans to stab KANG on the way to school. This fails miserably, but another student named GO Seung-suk agrees to teach Ga-pil to fight ? in only 45 days

Source
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
[Resim: 60414528.png]

[Resim: 84098470.png]

[Resim: 76927427.png]

[Resim: 90156776.png]
Alıntı:Senin ne düşündüğün benim için hiçbir zaman önemli olmadı,önemli olan benim ne düşündüğüm ve dilime yansıyanlardı... M'e'L'L...(;
[Resim: 79490418.png]

[Resim: 32231416.png]

[Resim: 43756821c.png]

[Resim: 74825727.png]

[Resim: 31894949.png]

Çok güzel bir film en kisa zamanda izleyecegim. Smile
[Resim: 10.gif]
Bence de mutlaka izlenmeli süper bir filmdi ben çok eglendim.Smile
Lee Min Ho - Jang Geun Suk - So Ji Sub
Çok muhtesem bir filmdi zaman zaman insani duygulandiriyor ama çogu zaman eglendiriyor herkesin izlemesini tavsiye ederim.
İmzanız kuralla uymadığı için silinmiştir
2PM
Tesekkürler canim emegine saglik.Smile
An itibariyle izledim ve bitti. Harika bir filmdi.çok eglenceliydi. Ohh canima degsin. Son anda kafasina bir yumruk indirdi ya içimin yaglari eridi. Kiziyla finalde sarilisi harcanan çabalarin bosa gitmediginin göstergesiydi. Jun ki bu filme çok yakismis. Filmi izledigimden beri bi kosma istegi var içimde... Biggrin Ayrica filmin müzikleri müthis eglenceliydi... Kisacasi hiç sikmadi, eglenceliydi.
Lee Jun ki mi? Evet bu filmi derhal izliyorum... Fazla söze gerek yok. Smile Tanitim için tesekkürler. Smile
Abaza Konu için tesekkürler Smile... Ellerine saglik. Onay

мƒ

Ebru&BüsRa...!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi