yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1.5/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fan Kulüp Sorumlulugu Hakkinda...
Arkadaslar fan klüp sorumlulugu hakkinda anlasilmayan noktalari, merak ettiklerinizi burada sorabilirsiniz.Ayrica burada "ben fan klüp sorumlulusu olmak istiyorum" diyebilirsiniz.

Kafaniza takildigini düsündügüm bazi noktalar...

1- Eger Fan sorumlusu olursaniz bütün yük sizde mi olacak?

Elbette hayir. Zaten size bu konuda yardimci olmasi için yeni bir uygulama baslatildi.Bu uygulamada yöneticiler de fan sorumlusu olacak ve birlikte fan sorumlulugu yapacaksiniz.

2- Peki fan sorumlusu oldugunuzda yönetici gibi mesajlar üzerinde degisiklik yapabilecek misiniz?

Hayir:çünkü siz halâ bir üyesiniz bu nedenle böyle bir sey olamaz.Zaten yönetici sorumlularda size bu konuda yardimci olmak için varlar.

3- Görevleriniz neler?

-Üyelerin imza kodlarini yapistirip yapistirmadiklarini kontrol etmek (eger kodunu yapistirmayan olursa bizlere bildirmek)
-Fan clupta çikan sorunlari tespit etmek ve bunlari bizlere bildirmek.
-Kim için(oyuncu, dizi vs.) fan clup açildiysa onunla ilgili paylasimlari takip etmek.

kisacasi, fan clup içindeki bu tür görevlerden sorumludur.

Sorumlu Olabileceginiz Fan Klüpler

Choi Soo Jang Fan Klüp

Daniel Henney

Han Ji Min Fan Klüp

Heo Joon Hoo Fan Klüp

Jeon Ji Hyun (Gianna Jun) Fan Club

Kim Ji Hoon

Moon Mason Fan Klüp

Bu fanlara Sorumlu Üye bulunduktan sonra diger fanlara da sorumlu üye aramayabaslayacagim.Ama farkli bir fana sorumlu olmak istiyorsaniz öm ile bildirin lütfenOnay

Arkadaslar bu konudaki listeye koydugum fanlarda sorumlu yöneticiler var ama üyeler yok lütfen kafaniz karismasin

Ben halletttim. tesekkür ederim.
fan klüp sorumlusu olmak istiyorum..Smileilgililere duyurulurDurtuk
[Resim: 95267245.jpg]
Fan kulüp açmak istiyorum.Ne yapacagim?Yetkim var mi buna?
[Resim: ekinvi.png]
사랑해 승 리 ♥
Ekin V.I
(17-03-2010, Saat: 23:59)Jezz yazdı: Fan kulüp açmak istiyorum.Ne yapacagim?Yetkim var mi buna?

Fan clubleri üyeler açamiyor,ancak bir yöneticiye rica ederseniz onlar seve seve açarlar Smile Sizde isterseniz sorumlu üye olabilirsiniz Smile
su an d.mod'um..Fan club açmak istiyorum bu mümkün mü?
[Resim: cf2f03b4.gif]

(15-07-2010, Saat: 16:16)kjh-fueisa yazdı: su an d.mod'um..Fan club açmak istiyorum bu mümkün mü?
Ayni soruyu bende soruyorum.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi