yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dream High / 드림하이 (2011)
(23-12-2010, Saat: 15:24)efsane41 yazdı: [Resim: resim31.jpg]

Bu basroldeki kiz, Baby and Me filminde oynayan kiz. Anca çikarttim kim oldugunu. Bayagi bir degismis. Biggrin

[Resim: sara14.jpg]

~~ 영원히 SS501 ~~
[Resim: qvvsmmq.gif]
Türkçe altyazili gelmedi mi daha? :/
Merakla bekliyorum. ^^
(11-01-2011, Saat: 5:27)susan071986 yazdı: Ingilizce altyazili nereden izliyorsunuz, bana da söyler misiniz? Özellikle yeni çikan dramalari merak ediyorum.

Youtube'da var canim.

'If I'm louder;
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cuz we are the same..
I can't love you more than this'
Bende heyecanla bekliyorum Türkçe altyazilisini. Sinirleniyorum her gün, daha olmadi diye. Biggrin
Evet, basroldeki kiz 'Baby and Me' de oynadi. Ama orada pek iyi degildi bence. Çok degismis, güzellesmis. Abaza Iste bir kare o filmden. Ne kadar degistigini görün. Biggrin

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Vov! Çok güzel ya. Ne zamandir bu diziyi bekliyordum, süper oldu valla. Insaallah Türkçe çevirisini de görürüz. Çok güzel bir dizi valla. Tesekkürler. Smile Smile
[Resim: 2pmfanclub.jpg]

(11-01-2011, Saat: 22:34)KoreanqeL yazdı: Bende heyecanla bekliyorum Türkçe altyazilisini. Sinirleniyorum her gün, daha olmadi diye. Biggrin
Evet, basroldeki kiz 'Baby and Me' de oynadi. Ama orada pek iyi degildi bence. Çok degismis, güzellesmis. Abaza Iste bir kare o filmden. Ne kadar degistigini görün. Biggrin

Arkadaslar karistiriyosunuz. Baby and Me'de oynayan kiz, yani bu fotograftaki kiz; Kim Byeol. Dizideki ile alakasi yok yani. Smile

Şekline, rengine bakma, Maksadı ne ona bak!

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi