08-05-2023, Saat: 12:14
Disney+ series 'Race' presents realistic office drama set at PR company
Disney+ gösterime girecek olan “Race” dizisi izleyicilerine PR şirketinde yaşanan gerçekçi bir ofis hayatı draması sunuyor
Dizi büyük bir holdingin halkla ilişkiler departmanına sözleşmeli pozisyonuna alınmak için gizli bir sözleşme imzalayan Park Yoon-jo'nun (Lee Yeon-hee) etrafında dönmektedir. Daha önce küçük bir şirketin halkla ilişkiler bölümünde çalışmış olan Park, kendisini bir işe alım macerasının içerisinde bulur ve şirkete kendisini kanıtlaması gerekmektedir.
Feast of the Gods" (2012) ve "20th Century Boy and Girl" (2017) dizilerinin arkasındaki yönetmen Lee Dong-yun bu dizinin farklı pozisyon ve farklı yaş gruplarındaki karakterlerle iş ortamının ve iş ahlakının gerçekliklerini tasvir etmeye odaklandığını söyledi.
Lee, "Senaryo, benim yaşlarımdaki ofis çalışanlarının yaşadıkları çıkmazları çok iyi anlatıyor. Ben de bu insanları temsil etmek istedim.” şeklinde konuştu.
“Race” Disney+’da Çarşamba günü gösterime girecek.
first genius
It revolves around Park Yoon-jo (Lee Yeon-hee), who lands a contract position on a major conglomerate's PR team through a blind recruiting process. Having previously worked for a small PR agency, Park finds herself embroiled in a recruitment scandal and must prove her worth to the company.
Director Lee Dong-yun, behind the TV dramas "Feast of the Gods" (2012) and "20th Century Boy and Girl" (2017), said the drama focused on portraying the reality of today's workplaces with characters representing different positions, age groups and work ethics.
"The script well described the predicaments of office workers who are my age. I wanted to represent people who are living today," Lee said.
"Race" will premier on Disney+ on Wednesday.
08.05.2023 - Yonhap News Agency
![[Resim: AEN20230508004400315_01_i_P4.jpg]](https://img9.yna.co.kr/etc/inner/EN/2023/05/08/AEN20230508004400315_01_i_P4.jpg)
Seher Seheri'ni çook seviyor ama belki Seher Seheri'ni daha çok seviyordur. xD --- yongseng