yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denizler Imparatoru 23. Bölüm / Emperor of The Sea (Haeshin 해신)
Ya ama bir insanin üstüne bu kadar mi gelinir.Saklan Ben Yeum Jang'ciyim ne var.Onun tarafini tutup onu savunuyorum.Ayrica tabi ki savasta tuzak kuran basarili olur ama Lisado'nun Yeum Jang'i bu sekilde cezalandirmasi gerekmiyordu.Benim asil sitemim Lisado'ya...Ofkeli

Song Il-Gook Fan Club

^Efsane Prens^
^Denizler İmparatoru Fan Club^
^The Kingdom of the Winds Fan Club^

Korea-Fans FAN CLUB

arkadasim senin yeum yangi sevmeni anliyorum ben bu siteyi katildi katilali bir sürü yeum yang faniyla tanistim sana yüklendigim falan yok simdi lisado bir derebeyi yeumsa bi komutan iste burda emirleri harfi harfine yerine getirmesi gerek nasil bir fabrikada isçi patronunun verdigi bütün isleri yapmak zorundaysa yeumda lisadonun bütün emirlerini yapmak zorunda ve yapamazsa ceza almasi muhtemeldir ve yeum ona verilen görevi basaramadi bisey daha bu filmdeki oyuncularin kalitesi veya oynayis tarzlarii sevmeyen arkadaslar için bisey diyemem çünkü bu onlarin zevk anlayisi bana göre film harika ve yayinlandigindan bu yana bu diziyi 4. izleyisim ve her seferinde oyuncularin hepsine hayran kaliyorum
[Resim: korea.gif]
[Resim: emeesaygkl6bf4az2.gif]
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde;bizler paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacağız
[Resim: iiiv.png]
İmzadaki foto 103 pikselden yüksek.
OpucukTesekkürler...Opucuk
Denizler Imparatorunun ilk bu bölümünü izleyerek baslamistim ben Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi